|
|
||||
|
||||
![]()
παιζει δηλαδη να ανεβαινει πανω απο 15????
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δεν το ξέρω.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαλει νερο στο ενυδρειο μου εδω και μια εβδομαδα..αν το μετρησω τωρα θα εχω σωστη μετρηση η στο μελλον θα αυξηθει?
------------------------- ?????????????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη B22 : 28-02-11 στις 11:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
αν το μετρήσεις τώρα, θα έχεις τη σωστή μέτρηση της συγκεκριμένης στιγμής. πιθανώς άυριο ή μετά από 3-4 μέρες να πάρεις διαφορετικές τιμές... ελαφρώς διαφοροποιημένες εκτός ελεχίστων εξαιρέσεων...
εγώ αυτό που κάνω, είναι να μετράω πριν την αλλαγή νερού και 3-4 ώρες μετά την αλλαγή νερού... |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε qs plan τι ψαρακια μπαινουν με ασβεστολυθικο υποστρωμα..ρωταω συνεχεια γιατι σεβομαι ιδιαιτερα τα ζωα και δεν θελω να δημιουργησω ακαταλληλεσς συνθηκες γι αυτα..
|
|
||||
|
||||
![]()
σου είπαμε παραπάνω. Δεν αλλαζουν τα ψάρια αναλόγως το ποιον θα ρωτήσεις...
Μπορείς να βάλεις και χρυσόψαρα.
|
||||
|
||||
![]()
τεσπα παω να παρω ενα τεστ να δω τι gh kh και ph εχω ωστε να ξερω τι να βαλω και να ξεκινησω τον κυκλο του αζωτου
|
|
|||
|
|||
![]()
κάνε μετρήσεις στο νερό σου και πες μας...
το τι θα μπορεί να μπει (από αυτά που θα έχουν την δυνατότητα να μπουν) είναι θέμα προσωπικού γούστου... εγώ θα έβαζα κογχυλόψαρα και αν με έπαιρνε ο χώρος, κογχυλόψαρα με πετρόψαρα... δεν και αυτό το λινκ.... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21473 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω την γνωμη σας | rastafarian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 28-01-11 22:02 |
θελω τη γνωμη σας | harris samos | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 10 | 03-09-09 00:00 |
Θελω την γνωμη σας!!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-01-08 19:23 |
ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 26-10-07 15:16 |