|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια προτεινετε μου συνδυασμους και πειτε μου ποσα πρεπει να αγορασω απο αυτα ψαρια..επισης θελω να μου πειτε αν ειναι ευαισθητα η οχι και γενικα οσες περισσοτερες πληροφοριες γινεται
|
|
||||
|
||||
![]()
Juli μαζί με νεολαμπρολογους, δεν μπορουν να μπουνε σε αυτά τα λίτρα;
Επίσης είχα διαβάσει πως μπορουν να μπούνε και n. brichardi, αν και λίγο στριμωγμένα, που πάει να πεί οτι δεν θα μπορείς να κρατήσεις γεννες μεσα στο ενυδρείο...
|
||||
|
||||
![]()
ειναι γενικα δυσκολα ψαρια για εναν αρχαριο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Περισσότερες πληροφορίες το πρωί γιατί τώρα η ώρα είναι λίγο κάπως..το ένα μάτι έχει ήδη κλείσει..!!
Αν αποφασίσεις να βάλεις ένα είδος,πχ τα multi που σου είπα θα πρέπει να βάλεις 5-6 ψαράκια ώστε να σχηματισεις στο τέλος μια αντιστοιχία 1αρσενικο-3+θηλυκά..χαρεμι δηλαδή.. Αν θες συνδυασμό ψαριών είναι αλλιώς αλλα δεν ξέρω αν γίνεται λόγω λίτρων.. Όσο για την δυσκολία,νομίζω έχουν 1 η 2 στα 5 βαθμό δυσκολίας οπότε είναι ότι πρέπει.. |
|
||||
|
||||
![]()
ok vag σε ευχαριστω..αυριο αν μπορεις σε παρακαλω αναλυσε μου και τι αλλες επιλογες εχω.μπορω να βαλω ξιφοφορους και platu??????
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς..αλλα όχι αν φτιάξεις αφρικανικό!αν θέλεις Platy κλπ θα πρέπει να αλλάξεις την άμμο σου!!
Ψάξε στο φόρουμ σε όλες τις λίμνες και σε όλα τα είδη και δες τι σου αρέσει και τι θες!αυτό πρέπει να κανείς πρώτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι οπως τα εχω κανει πλεον το θεμα ειναι τι ταιριαζει στο ενυδρειο μου ????????
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι τα ζωοτόκα δεν τα πειράζει το σκληρο νερό. Νομίζω πως μπορουνε να μπουν χωρίς πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Λίγα είναι αυτά που ΔΕΝ ταιριάζουν γιατί δν έχεις κάνει και κάτι αδιορθωτο η σημαντικό!εγώ σου λέω να ψάξεις να βρεις ιδέες να δεις τι σου αρέσει..μπες και δες παρουσιάσεις ενυδρειων των μελών..
|
|
||||
|
||||
![]()
ο vag μου ειπε πως ισως εχω προβλημα με το υποστωμα που εχω παρει επειδη ειναι πολυ ψιλο,,
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω την γνωμη σας | rastafarian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 28-01-11 22:02 |
θελω τη γνωμη σας | harris samos | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 10 | 03-09-09 00:00 |
Θελω την γνωμη σας!!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-01-08 19:23 |
ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 26-10-07 15:16 |