|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μ'αυτην την παρατηρηση υποννοεις κατι? γιατι νομιζω πως οσο αφορα τις συνθηκες νερου τοχω ψαξει καλα, τουλαχιστον γι'αυτα τα γκρουπακια
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στην θεση σου θα εβαζα
7-8 σκαλαρια(ασιμενια με μαυρες ριγες) ή 7-8 δισκους εκτροφης 10-15 καρδιναλιους 10 κορυντορας (sterbai ή leykomelas) Αν θελεις βαζεις και γαριδες αλλα παιζει να τις φανε τα πρωτα. Εμενα αυτα μου αρεσουν και αυτα προτεινω ομως το ενυδρειο σου εσυ θα το βλεπεις!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι??Δεν το εχω ακουσει...Μπορεις να διαλεξεις ροδοστομους που κανουν ωρες ωρες φοβερο κοπαδιαστο κολύμπι!
Και κατι ακομα,αν θελεις ντε και καλα να βαλεις γαριδες καλα θα ηταν να τις βαλεις πριν μπουν τα μεγαλα ψαρια για να μην τις δουν σαν μεζε. Στο δικο μου που τις ειχα πριν βαλω δισκους δεν τις πειραζαν καθολου ενω σε καναδυο παιδια που εδωσα και τις έριξαν στο δισκοενυδρειο τους ζήτημα να τις ειδαν 1 λεπτο... μεζελίκια
|
||||
|
||||
![]()
οι καρδιναλιοι ειναι η τροφη των σκαλαριων στον βιοτοπο τους τον αμαζονιο,μεσα στο ενυδρειο βεβαια δεν προκυτε να τους πειραξουν.
|
|||
|
|||
![]()
5 προτασεις απο εμενα
1:δισκοι μαζι με καποια αλλα κοπαδοψαρα π μπορει να συμβιωνουν. (πλεονεκτημα ομορφια κ χρωματα,μειονεκτημα κοστος,ευαισθησια κ αργοκινητοι) 2:αγγελοψαρα με καποια αλλα κοπαδοψαρα π μπορει να συμβιωνουν. (πλεονεκτημα ομορφια κ χαρη,μειονεκτημα οτι μπορει να ειναι αρκετα επιθετικα) 3:κιχλιδες μεγαλες αφρικανες η αλλες (απιστευτη ποικιλια κ χαρη,κοστος καμια φορα,συμβατοτητα,επιθετικοτητα μικρος αριθμος) 4:νανοκιχλιδες η κιχλιδες μετριου μεγεθους (κινηση χαρη ομορφια,μπορει κ γεννες περιορισμος σε αλλα ειδη) 5:ζωοτοκα η γκουραμι μαζι με καποια αλλα κοπαδοψαρα π μπορει να συμβιωνουν. (μεγαλη ποικιλια,μικρο κοστος,γεννες,το ενυδρειο θα δειχνει τεραστιο αλλα παντα κατι θα σ λειπει) προσωπικες αποψεις παντα...σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να ψαξεις ψαρακια με περιπου ιδιες συνθηκες ph κ θερμοκρασιας για να δεις τα καλυτερα χρωματα κ συμπεριφορες τους |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |
Μηπως ηρθε η ωρα? | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-08 11:12 |