|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλες σακούλες με μπόλικο αέρα (πολύ σημαντικό - πιο σημαντικό από το μπόλικο νερό).
Οι σακούλες σε κουτί από φελιζόλ και μέσα στο κουτί (κολλυμένο κάτω από το καπάκι) thermopack, και τα ψαράκια θα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ευχαριτώ πόλυ για τις επισυμανσείς σας, κατά πάσα πιθανότητα
θα συσκευαστούν όπως λέει ο φίλος Sotiris7 και θα ψάξω την περίπτωση για cargo, σχετικα με τα χαρτιά για εισαγωγή ζωντανών οργανισμών στη περιπτωσή μου δεν χρειάζονται αφού και οι δύο χώρεις είναι μέλη της Ε.Ε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην πεις οτι μεταφερεις ψαρια , θα σου πουν κανενα 200αρι η κουτα
αν τα ψαρια ειναι μικρα βαλε τα σε πλαστικα μπουκαλια νερου του 1,5 λιτρου και μεσα στην βαλιτσα Αν παρεις κορυ δεν κανει να βαλεις ταμπλετα οξυγονου Αν δεν βρεις θερμοπακ βαλε παρα πολλες εφημεριδες τσαλακωμενες μεσα στο μπουκαλι ή βαλε τα μπουκαλια μεσα στην βαλιτσα με τα ρουχα και τυλιξε τα στα ρουχα για να μην παγωσουν |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργαρα , με τα σκυλια τι κανουν ; και αυτα τα πετανε σαν βαλιτσες ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χωράνε από το στόμιο του μπουκαλιού αλλά βρήκα ένα άλλο δοχείο για να μου κάνει τη δουλεία. ![]() Το μικρό και το μεσαίο τα χρησιμοποιούσα για χρόνια όταν ήμουν φοιτητής για να μεταφέρω χαλούμια ![]() αποσκευές. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γίνεται σε άλλες χώρες. | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 19-02-10 12:02 |
Βοηθεια χήρες και καρδιναλιοι! | Oakenfold | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-01-09 12:16 |
Μετακόμιση 12 ώρες απόσταση | k. konstantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-03-08 12:46 |
¶λλα προιόντα σε άλλες χώρες | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-06-07 13:36 |
Μεταφέρω ψάρια και φυτά από 50λιτρο, σε 100λιτρο | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 21-03-07 11:13 |