|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κουτι φελιζολ αλλα και βαζουν ενα υγρο που δεν θυμαμαι πως το λενε ειναι κατι σαν λεξοτανιλ για ψαρια και φυσικα οχι πολλα ψαρια σε μια σακουλα επισης η σακουλα καλο ειναι να μην εχει γωνιες!!!!
νομιζω αυτα αρκουν για μια σωστη αποστολη εκτος <<εδρας>>
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Μία σκέψη που κάνω είναι η διατήρηση των ψαριών το σάββατο σε πλαστική λεκάνη που θα τρέχει με το νερό από το πετ συν νερό φρέσκο με αντιχλώριο ένα μικρό εσωτερικό φίλτρο (θα ζητήσω υλικά από το πετσοπ και ελπίζω να μου δώσει) και ένα μικρό θερμοστάτη που θα φέρω μαζί μου από Κύπρο. Και τη Κυριακή που θα ταξιδέυσω να κάνω χρήση κουτιών φελιζωλ και ταμπλέττων οξυγόνου. Εννοείται ότι δεν θα ταίσω ούτε το σάββατο ούτε την Κυριακή. Τι λέτε είναι εφικτή η μεταφορά έτσι; |
|
|||
|
|||
![]()
θα έλεγα να βάλεις καμμια αγγελία... πιθανώς και να βρεθεί κανείς να τα φιλοξενήσει για κάποιες ώρες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ απο το εξωτερικο που κανουν τοσες ωρες πως ερχονται?
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
δύο εβδομάδες πριν ανέβω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kornek : 27-02-11 στις 00:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι θα γινει σωστα η μεταφορα αλλα βαλε μετα και καμια αεραντλια
το φαρμακο ειναι κατι σαν αυτο!!!χωρις να το εχω χρησιμοποιηση!!! http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/el/Benzocaine επισης καλο θα ηταν και κατι τετοιο!!! http://aquariumpharm.com/Products/Pr...x?ProductID=43
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα τα μεταφερεις?Σε κουτι ή στις αποσκευες?
Νομιζω χρεωνεσαι αν τα μεταφερεις σε κουτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πως θα τα μεταφέρω. Βέβαια γνωρίζω ότι ο κάθε επιβάτης δικαιούτε μία αποσκευή κούτα ή βαλιτσα, εγω θα ταξιδεύω με τη γυναίκα μου και θα μοιραστούμε την ίδια βαλίτσα άρα περισσεύει μία αποσκευή που θα είναι μέσα μάλλον τα ψαράκια. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μηπως μπορείς να ενημερώσεις και εμάς που θα βρείς τα συγκεκριμένα ψαράκια;
![]() Οσο για την μεταφορά εγώ δεν θα ανησυχούσα. Εχω ακούσει αρκετά περιστατικά για τα οποία καποιος έβγαλε ξύλο/πετρα/διακοσμητικό στο οποίο καθονταν πανω ο πλεκο, και εμεινε έξω για κανενα 2ωρο και μετα δεν είχε κάποιο πρόβλημα!!! Αμα βαλεις λίγο σχετικά νερό (κατω απο την μεσή - 1/5) ωστε να έχουν μπόλικο οξυγόνο μέσα στην σακούλα, δεν νομίζω να αντιμετωπίσουν προβλημα. Μετά υπάρχουν και κατι αλλες σακούλες που "αναπνέουν" δηλ αφήνουν το διοξείδιο και τα αλλα αερια να βγουνε, και μπαίνει οξυγόνο, αλλα λίγο που το είχα ψάξει δεν τα βρήκα....
|
||||
|
||||
![]()
Γνωριζεις μηπως λεπτομερειες αν επιτρεπεται μεσα σε βαλιτσα ή αν χρειαζεσαι τπτ χαρτια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γίνεται σε άλλες χώρες. | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 19-02-10 12:02 |
Βοηθεια χήρες και καρδιναλιοι! | Oakenfold | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-01-09 12:16 |
Μετακόμιση 12 ώρες απόσταση | k. konstantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-03-08 12:46 |
¶λλα προιόντα σε άλλες χώρες | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-06-07 13:36 |
Μεταφέρω ψάρια και φυτά από 50λιτρο, σε 100λιτρο | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 21-03-07 11:13 |