|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα προβληματα συμπεριφορας λογω κακου νευρικου συστηματος δεν διορθωνονται , στην καλυτερη καλυπτονται
Η αιμομιξια αφορα τους ανθρωπους , η ενδογαμια τα ζωα η ενδογαμια μπορει να εχει καλα αποτελεσματα μπορει και κακα , αν ξερεις τους γεννητορες βγαζεις καλα αποτελεσματα ( ειναι μεγαλη ιστορια παντως το πως το καταφερενεις ) εγω δεν θα επερνα απο κλειστη εκτροφη παντως σκυλο , δεν χρειαζεται να γινεται παρα για λεπτομερειες κατα την γνωμη μου που εμενα δεν με νοιαζουν
|
||||
|
||||
![]()
εγώ ένα έχω να πω:
τιμή και δόξα στον glazar για την φωτό που έχει στο signature!!! πώς να μην κολλήσεις με reef μετά? ![]() (σόρρυ για το γεγονός ότι είναι άσχετο το σχόλιο μου, αλλά είδα την φωτό και ζαλίστηκα !!!) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
@raeziel Thanks. Εγω να δεις κολημα με το REEF !!!! ![]() ![]() ![]() Περαστικα FISHME... Δεν σε γλωσοφαγαμε παντωσ. Αληθεια. ΑΑΑΑΑ και μην το πεις στον Ακουαριστα οτι χτυπησες, γιατι ειδες τι επαθε το σκυλι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|