|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όμως αποτρέπεις σε κάποιον που έχει κληρονομήσει διαβήτη απο τον πατέρα του πχ να το κάνει?αποτρέπεις να γονιμοποιήσει ένα ζευγάρι επειδή ο πατέρας έχει 1 πόδι ή δεν έχει μαλλιά? Αποτρέπεις επειδή έχει καρδιοπάθεια? Αποτρέπεις επειδη θες γαλανά μάτια πχ ενω οι γονείς έχουν και οι 2 καφε? ![]() Φυσικά και θα προτείνεις την γνώμη σου,αλλα σαν 3ος που είσαι σε αυτό το θέμα,είναι δουλειά το ζευγαριού (ιδιοκτήτη σκύλων που τα προορίζει για αναπαραγωγή) το τι θα κάνει.. Προσωπικά,αν οντως υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα στον σκύλο δεν θα μου περνούσε καν απο το μυαλό να τον αναπαράγω..Όμως εφόσων είναι υγιές το ζεύγος,εφόσων ΜΠΟΡΩ να τους παρέχω κατάλληλες συνθήκες,εφόσων θα επιλέξω ανάδοχες οικογένειες απο πολυ πιο πρίν(και αφου φυσικά τους έχω τσεκάρει ωστε να είναι κατάλληλοι),εφόσων βγάλω υγιεί ζώα τα οποία δεν θα υστερούν σε τίποτα απο σκύλους με πρωταθλητές γονείς(παρα μόνο του οτι τα δικά μου δεν θα γίνουν πρωταθλητές),τοτε λογικά μπορώ να τα αναπαράγω.Φυσικά και θα δεχόμουν κουτάβια πίσω..Σαν παιδιά μου θα ήταν στην ουσία,ίσα ίσα δεν θα μπορούσα να τα αποχωριστώ με τίποτα.. Η Μητέρα Τερέζα λοιπόν μεγάλε,δεν πρέπει να βάζει ΌΛΟΥΣ τους ιδιότες στο ίδιο τσουβάλι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ αποκτησαμε το δικαιωμα να αφαιρουμε μια ΖΩΗ απλα επιδη ειμαστε οι ιδιοκτητες της...
Πρεπει να αναθεωρησουμε μερικες εννοιες... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΜΟΙΑΣ ΖΩΗΣ-ΨΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Και μονο στο ακουσμα της λεξης ''ευθανασια'' μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...
|
||||
|
||||
![]()
ποιος μιλησε για αφαιρεση ζωης ;
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χε χε, κατηγορήθηκα για φαυλότητα από κάποιον που συγκρίνει τις κότες με τα σκυλιά κι απορώ γιατί δεν τρώει σκύλους και να πάρει κότα για παρέα.
Και που θεωρεί τέχνη την διασταύρωση και πώληση ζωντανών πλασμάτων συντροφιάς και νομίζει ότι αυτός έχει επίπεδο BBC κι όλοι οι άλλοι Σταρ Τσάννελ. Και που δέχεται την ευθανασία ως λύση για ένα σκύλο που δεν επιδεικνύει την συμπεριφορά που θεωρείται "αποδεκτή" από αυτόν και άλλους καλλι-ΤΕΧΝΕΣ. Ξεκαρδιστικό. Να είσαι καλά βρε Μικρέ Ακουαρίστα, μου έφτιαξες την μέρα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες μου βρε μποκοστα λοιπον που εισαι δικηγορος , γιατι υπερασπιζεσαι συνανθρωπους σου εναντι αμοιβης ; αφου εισαι τοσο καλος ανθρωπος , πραγματικα δεν καταλαβαινω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και αν ακόμη ήταν έτσι, τι σχέση έχει αυτό με το θέμα?? Και όσοι συνάδελφοι υπερασπίζονται ανθρώπους έναντι αμοιβής, δεν είναι καλοί άνθρωποι?? Και οι γιατροί που σώζουν ζωές έναντι αμοιβής, είναι κι αυτοί παλιάνθρωποι?? Νόμιζα ότι συζητούσαμε σοβαρά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΚΑι που θεωρει σωστο την πωλήση του αγαθου της δικαιοσυνης και που δεχεται την φυλακιση ως εκφραση δικαιοσυνης αφου καποιες φορες θα υπερασπιζεται και τον εναγοντα κλπ κλπ κλπ το ιδιο πραγμα ειναι αλλα επειδη οι ενοιες ειναι λεπτες ολα μπορει να φανουν ανηθικα παω τωρα γιατι τσακιστηκα στην σκαλα και μου βγηκε ο ωμος , αν δεν εσπασε και με μαμαει στον πονο , με εφαγες ![]() πειτε τα εσεις και εγω μπαινω παλι αυριο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Νίκο είσαι εντελώς εκτός θέματος και μου επιτίθεσαι προσωπικά, όχι για τις απόψεις μου, αλλά για τη δουλειά μου, ας είναι, σε συγχωρώ λόγω ηλικίας (δικής μου).
Σαν μοντ που είσαι, άνοιξε αν θέλεις άλλο θέμα, να το συζητήσουμε και θα δεις ότι βιάστηκες και δεν ξέρεις πολλά πράγματα, τα οποία βεβαίως είναι άσχετα με το θέμα. Περαστικά, ειλικρινά ελπίζω να μην έπαθες ζημιά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|