|
|
|||
|
|||
![]()
αυτό ήταν το πρώτο που έκανα.... τζίφος.....
αν δεν βρεθούν να κάνουν παρέα τον βολβίτη στον κάδο, θα τα φέρω.... απλά μου την έσπασε γιατί ήθελα να βγάλω τα μωρούλια ακόμη και τι στιγμή που χασμουριούνται..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα ο 14-42 εχει καλουτσικες δυνατοτητες macro. Επισης ειναι και αρκετα καθαρος/οξυς φακος.
Δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα και με κανονικο macro μαλλον ψαρια μοντελα μπορεις να φωτογραφησεις απο κοντα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα ¶ρη.
Με βλέπω να πηγαίνω για κανέναν μεταχειρισμένο μάκρο φακό.... θα σκοτώσω αυτές τις απλές μηχανές και φακούς που έχω, όλο και κάτι θα μου κόψουν.... Πάντως, λίγο καλύτερα μου φαίνονται τώρα αυτά τα δακτυλίδια... αν και για ξεγέλασμα είναι... λες να θέλω τηλεφακό για αυτή τη δουλειά? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σιγά μη θέλεις και το τηλεσκόπιο hubble! Αντε ρε χαλάρωσε.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην μου βάζεις ιδέες.... εσύ θα φταις μετά...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα
Εγω εχω τον 50αρη macro της Olympus. Εκπληκτικος φακος, φωτεινος f/2 κλπ. Αλλα κι αυτος (και καθε αλλος) θελει πολυ φως και πολυ υπομονη σε κοντινα θεματα ειδικα σε ταχυτατα ψαρια (πχ κιχλιδες). Αν και να πω την αληθεια δεν ασχοληθηκα ακομα πολυ λογω ελλειψης χρονου |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά, νά'στε καλά...
όντως πρέπει να είσαι σχεδόν από πάνω.... οπότε μόνο ψάρια-μοντέλα βγάζει κανείς ή λέλουδα ή κι εγώ δεν ξέρω τι... οτιδήποτε κινείται είναι φύσειν αδύνατο να το βγάλεις...... σας βάζω μερικές φωτος να μου πείτε..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φακοί για Olympus E400 | QS-Plan | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 10 | 23-01-11 11:28 |
Φυσιολογικές τιμές μακρο- και μικρο- στοιχείων | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 22-01-09 13:48 |
olympus sp550uz | sofianos7 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 09-04-08 13:58 |
ΜΗΧΑΝΗ OLYMPUS Mju 750 | tsiko | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 0 | 12-03-08 08:45 |
την βοηθεια σας με την olympus | octania246 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 12-12-07 12:50 |