|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Όσο ζω διαβάζω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasisg : 25-02-11 στις 15:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πως το ψύχετε ολοι; Ανεμηστιράκια; Εγω περυσι το είχα στο υπόγειο που είχε σχετική δροσια ~28.
Σκεψου τώρα την δεξαμενη που θα είναι εξω στα 40αρια του ιουλιου κ του αυγουστου. Αμα την βαραει και ο ήλιος... Αστο... Σούπα!!! Εκτός αυτου, στάσιμο νερό και ειδικά στην ζέστη... ![]() Μου φαίνεται θα σας κυνηγησουν όλοι οι γείτονες εκεί περα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προφανώς δεν θα βάζεις το νερό να ζεσταθεί από τον ήλιο πριν το βάλεις στο ενυδρείο. Εγώ πάντως το καλοκαίρι βάζω ανεμιστηράκια και κάνω τις αλλαγές κατευθείαν από το δίκτυο όσο πιο αργά το βράδυ ή όσο πιο νωρίς το πρωί μπορώ που το νερο είναι περισσότερο δροσερό.
|
||||
|
||||
![]()
Απ'οτι κατάλαβα ο φίλος έχει δεξαμενη και συλλέγει βροχινο (?) νερο. Γι'αυτό το λέω.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το διάβασες όλο!!! Ναι έχει δεξαμενή για να συλλέγει το όμβρια, αλλά με αυτά ποτίζει τον κήπο του, δεν αλλάζει το νερό στο ενυδρείο του. Στην ίδια δεξαμενή καταλήγει και το νερό που βγάζει από το ενυδρείο στις αλλαγές!!
|
||||
|
||||
![]()
Ααααααααα. Οκ τότε! Λαθος μου.
Εμ, όταν διαβάζεις 2 η ώρα το βράδυ! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χα, περάσαν οι εποχές που ήμουν ξυπνιος στις 2 το πρωί για διάβασμα (αν και για να είμαι ειλικρινείς σπάνια χαράμιζα τα βράδια μου για διάβασμα - συνήθως κάπου μπεκροπίναμε ![]() ![]() ![]() ![]() Έχω περάσει πλεόν στην φάση "είμαι ξύπνιος στις 2 τα ξημερώματα γιατί το μωρό κλαίει, πεινάει, .....κλπ"
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ακριβώς! υπάρχουν οι κατακόρυφες οδεύσεις-αποχετεύσεις, έχω μία δεξαμενή και σκέφτομαι το νερό αλλαγής να το ρίξω μέσα εκεί μιας και έχω ακούσει ότι το νερό αυτό είναι-δρα και σαν λίπασμα για τα φυτά... Απλά πριν κάνω το οτιδήποτε θέλω να δω όλες τις εναλλακτικές λύσεις που έχω, να τις καταλάβω πως λειτουργούν και μετά να υλοποιήσω αυτή που είναι περισσότερο στα μέτρα και στις ανάγκες μου!
Ο κόσμος είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά το πνεύμα μας να γίνει πιο οξυδερκές. Bertrand Russel, 1872-1970 http://www.w-engineering.blogspot.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Esprit : 25-02-11 στις 15:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνικό πρόβλημα με φιάλη CO2... | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 15-01-10 19:33 |
Θέμα επιβίωσης | bakogiannisd | Malawi | 7 | 23-04-07 12:12 |
Θέμα Βάρους-Αντοχής | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-01-07 09:36 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |
Θέμα συμβατοτιτας | tazz | Bettas | 4 | 07-09-05 08:27 |