|
|
||||
|
||||
![]()
Απο ενα σημειο και μετα απλα ΔΕΝ μετριουντε.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα απο τι ηλικια ξεχωριζεις τα αρσενικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κανα μηνα θα δεις καποια μικρα να εμφανιζουν μαυρες βουλες/σχεδια...αυτα ειναι αρσενικα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και ελπιζω να ειναι "σωστος" ο χωρος που κανω το ποστ μου,
ασχολουμαι αρκετο καιρο με ενυδρεια αλλα σταματησα γιατι ειμαι φοιτητης σε αλλη πολη το σαββατοκυριακο θα μου φερουν το 80λιτρο ενυδρειακι μου και θα ξαναξεκινησω αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι να βαλω γκαπυ ή εντλερ και καποια θετικα οποιος θελει για το καθενα με γκαπυ ασχολιομουν χρονια τα εντλερ τα εμαθα πριν 2 μερες θα ηθελα να μου πειτε και πως να στεισω το ενυδρειο ωστε να παρω αρκετα μωρα |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες. Είσαι στο θέμα κάποιου άλλου, καλύτερα άνοιξε ένα δικό σου, για να τα πούμε και να το βρίσκουμε πιο εύκολα, να σου απαντούμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ εγινε!
|
|
||||
|
||||
![]()
προχτες μια θυληκια ειχε πεταξει εξω απο την κοιλια της δυο στρογγυλα μπαλακια σαν αυγα...αφου εφυγα στην δουλεια και γυρισα δεν τα ειχε αλλα ειχε κατσει πισω απο μια πετρα η ανασα της ηταν πολυ γρηγορα και μετα κρυφτηκε πισω απο το φιλτρο χωρις να κουνιεται...στεναχωρηθηκα καθως νομιζα πως κατι ειχε και ηταν στα τελευταια του το ψαρακι αλλα σημερα ειναι μια χαρα...τι λετε να ειχε??
|
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με εντλερ? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-01-11 19:21 |
εντλερ - καροτο | manos_samos | Διατροφή | 20 | 13-11-10 21:12 |
Εντλερ + Γαριδες | gta__156 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-05-10 14:03 |
παραξενη συμπεριφορα εντλερ;; | dimis_george | Ζωοτόκα | 1 | 04-05-10 12:35 |
Χαθηκε εντλερ; | potami | Ζωοτόκα | 10 | 09-12-09 13:39 |