|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή! Με τη σιλικόνη μια χαρά... για το χρώμα δεν νομίζω. Αν το υλικό που θα βάψεις δεν είναι πιστοποιημένο για τρόφιμα και πόσιμο νερό θα έχεις θέμα. το έχεις κοιτάξει;
|
||||
|
||||
![]()
για το χρώμα και εγω εχω καποιες ανυσιχίες που να το κοιτάξω??πανω δεν γραφει κατι σχετικο...
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει κάποιος χριστιανός να μου πει ακριβως πιο προϊον να παρω που να εχει χρησιμοποιήσει και να μην ειναι τοσο ακριβό με κοβω να περνω αμμο και να τα πασαλείβω στο τελος ελεος.....
|
||||
|
||||
![]()
Εγω χρησιμοποιώ το Aquamat της Isomat...
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω για την απαντηση αυτη την κρισιμη ωρα.Τελικα με το betacryl μαλλον θα βαψω την αποθηκη μια και ειναι ακατάληλο για ενυδρεια...
Τελικα πηρα σμαλτοπιοιτη θελει πολλα χερια αλλα χαλαλι του εψαχνα πολλες ωρες βεβαια σημερα εγινε το κοψιμο και απο αυριο ξεκινάω τα "χέρια"...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου αρεσε κανενα απο τα BG των βιντεο, ελπιζω να το κανεις καλητερο!
![]() Και εγω με τσιμεντοχρωμα εχω βαψει την πλατη στο παλουνταριο παντως και δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Χρησιμοποιησα αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...2&postcount=22 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY BACKGROUND | evita | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 22-02-10 01:16 |
Background | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 21-02-10 14:06 |
background | armenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 15-05-09 16:39 |
background | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 06-03-09 20:06 |
background | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 03:12 |