|
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε με το καλό να τα μεγαλώσεις τα σταπερσάκια, κατά τη γνώμη μου είναι μάλλον τα ομορφότερα σαλιγκαροψαρούδια..
![]() Κάνε κάτι με την αφίσσα πίσω βρε απαράδεκτε, ξεκόλλα την και στέγνωσέ την τουλάχιστον, να μην φαίνεται τρικολόρ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλά βρέ άθλιε, ακόμα δεν έφαγες τα σαλιγκάρια;
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosm1 : 24-02-11 στις 22:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!
¶ντε κι άλλος να παίρνει σειρά ..(τι διάολο πάνω από 20 ενυδρειάκια έχω δώσει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να τα φάω δεν παίζει, (+μπλιάχ), θα τα μαγειρέψω και θα πετάξω το εσωτερικό , (+μπλιάχ)... Τα σαλιγκάρια τα έβαλα να τρώνε το περίσευμα τροφής.
|
||||
|
||||
![]()
Ολόκληρο 54άρι για 6 σπερματοζωάρια;
![]() ![]() ![]() Σε ζηλεύω κατα βάθος...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θεϊκό..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκαν και τα κελύφη από τους βρωμερούς σάλιαγκες
![]() Δυστηχώς το ένα ψαράκι δεν τα κατάφερε, αλλά τα υπόλοιπα 5 είναι ζωηρότατα. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παραπονεμένα τα βλέπω τα κελύφη... μήπως θα έπρεπε να έτρωγες πρώτα τους σαλιαγκομάλιαγκες και μετά να καθάριζες τα κελύφη και να τα έβαζες μέσα?
![]() ![]() ![]() πότε είναι η επόμενη σαλιαγκομασοκατάνυξη? καλή συνέχεια..... |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο και απλό!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|