|
|
||||
|
||||
![]()
harris samos επειδη αναφερθηκες εμμεσως πλην σαφως σε μενα .. εγω δεν εδιωξα κανεναν .. ο καθενας κανει οτι του προσταζει η λογικη του.
![]() Στο προκειμενο.Aν καταλαβα καλα ... τα σκυλια ειναι εκτροφικα.. συνεπως ο πρωτος που επρεπε να συμβουλευτει ειναι ο εκτροφεας του, μετα ο κτηνιατρος.. και τελος ενα ψαροφορουμ... τα λεω λαθος ? Ο mikrosaquaristas απλα επισημανε το σωστο. Αν δε σας αρεσει τοτε και εσεις με τη σειρα σας σε αυτον που εχει φτιαξει την "ψαροσουπα" και επιμενει να την υποστηριζει... απλα μη μιλατε! Ευχομαι να βρουνε σπιτια ολα τα κουταβια και να ειναι παντα ευτυχισμενα. Δε θα ξαναμιλησω για το ποσο κακο κανουν οι γεννες ιδιωτων οταν δεν εχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες γιατι θα με πειτε γραφικη παλι ![]() Συγγνωμη που χαλαω την αγγελια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ολα αυτα τα λεω γιατι το φορουμ ειναι για ψαρια οχι για σκυλια και το εχετε κανει εθνικο ζητημα δεν ειναι αγγελια . .
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό του Χαρη, οταν ο άλλος χάριζε σκυλιά που μπορουσε ανετα να πουλήσει για 400-500€ το ένα, κ εφαγε το πρήξιμο της ζωής του, για το αν έχουν χαρτια και πιστοποιητικά κτλπ, είναι λογικό;
Και προφανώς ο Μιχάλης ήξερε τι εκανε αφου βγήκαν 6 μωρά τα οποια απ'οσο ξέρω είναι υγιεστατα. Λετε να περίμενε εμάς να τον συμβουλευσουμε;
|
||||
|
||||
![]()
Αμαλία δεν ζήτησα δικηγόρο-σε παρακαλώ πολύ.
![]() o Harris έχει δίκιο-εθνικό θέμα το κάναμε το φόρουμ είναι για ψάρια και η ενότητα "άλλα ζώα" είναι σκέτη βιτρίνα-κανονικά δεν έπρεπε να γράφουμε κανένας μας τίποτα.... για ποιό θέμα λές tsoum? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
πινσεράκια δεν θυμάμαι -δεν θα ήμουν εγώ
![]() ![]() ![]() εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ενότητα άλλα ζώα-τουναντίον ,είναι και μιά ενότητα που έχω και 10 γνώσεις να μοιραστώ καθότι ενυδρειακός είμαι άσχετος...... και αφού την έχει ανοιχτή το φόρουμ ,με γειά του και χαρά του. |
|
||||
|
||||
![]()
μια φορα ηταν με τον Giom που δεν εχει μπει απο τοτε στο φορουμ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS ΓΕΝΝΑ!!!!!!!! | manos_samos | Ζωοτόκα | 13 | 20-08-10 14:55 |
Γεννα | g-pavl | Ζωοτόκα | 19 | 19-11-08 22:41 |
γεννα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-04-07 17:14 |
SOS γεννα | RF1TEAM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-09-06 11:01 |
Γεννα ραμ | xaris1974 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 14-02-06 17:41 |