|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα βανακια της εξόδου του φιλτρου τα σκεφτομαι μετά το Τ. Γι'αυτο κ ελεγα να τα κλείνει...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εξαλλου τα περισσοτερα φιλτρα σημερα ειναι μοντερνα με ρυθμιστη ροης πανω στην κεφαλη (δλδ πριν το Τ) και δεν χρειαζονται καν βανακια. ------------------------- Δες κι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43893
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 24-02-11 στις 03:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλημέρα,
κατάλαβα αυτά που μου λέτε για την εξαγωγή του νερού! Στη δική μου περίπτωση βέβαια όπου θέλω να αποχετεύω το νερό της αλλαγής απευθείας σε συλλέκτη στον κήπο μέσω σταθερής υδροροής, θα πρέπει για την εισαγωγή του καινούργιου φρέσκου νερού να χρησιμοποιήσω ξεχωριστή γραμμή, σωστά?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστά, εκτός και αν δε πειράζει να βάζεις-βγάζεις λάστιχα συνέχεια. Μια δέυτερη γραμμή είναι πιο βολική!!
|
||||
|
||||
![]()
Πάμε λοιπόν στην εισαγωγή του φρέσκου νερού. Ο διακόπτης (βρύση) είναι στη βεράντα και δεν έχει παροχή ζεστού νερού. Ας υποθέσουμε επίσης για αρχή ότι δεν υπάρχει και σύστημα Α.Ο. Χώρος για μεγάλο δοχείο υπάρχει στη βεράντα...
![]() Ποιά είναι η διαδικασία που ακολουθείται λοιπόν τώρα προκειμένου να εισάγω το νερό στο ενυδρείο? Πάλι με κάποια παράκαμψη 'Τ' και βανάκι στην σωλήνα εξόδου? ![]() Με ποιό τρόπο θα προστεθεί το αντιχλώριο και τι γίνεται με τη θερμοκρασία του φρέσκου νερού που εννοείται πως είναι αρκετά κρύο? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνικό πρόβλημα με φιάλη CO2... | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 15-01-10 19:33 |
Θέμα επιβίωσης | bakogiannisd | Malawi | 7 | 23-04-07 12:12 |
Θέμα Βάρους-Αντοχής | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-01-07 09:36 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |
Θέμα συμβατοτιτας | tazz | Bettas | 4 | 07-09-05 08:27 |