|
|
||||
|
||||
![]()
δεν κράζω
κράξιμο θα ήταν αν σε ήξερα και με ήξερες και όλοι όσοι διαβάζουν σε ήξεραν κι αυτοί -προσωπικά εδώ συζητάμε και σκοπός είναι να μένει και κάτι και για αυτούς που θα διαβάζουν σε δέκα μέρες ή σε δέκα χρόνια...... και αφού ήσουν σε επαφή με τον κτηνίατρο και είχες ήδη μαζέψει πληροφορίες απο πρίν ..... οκ no hard feelings φυσικά ας ξεπεράσουμε επιτέλους των εγωισμό μας -τουλάχιστον στις διαδυκτιακές συνομιλίες ....... η συζήτηση γίνεται με σκοπό το πλησίασμα της αλήθειας σε καλές οικογένιες να φροντίσεις να πάνε-αυτό είναι το πραγματικά δύσκολο μην βρεθούν πεταμένα στο δρόμο μαζί με τα άλλα 500.000 αδέσποτα της χώρας μας ας μην ήταν αυτό το τραγικό νούμερο και θα ήμουν κι εγώ πιο κόσμιος....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μικρε ακουαρίστα, παρόλο που είσαι λίγο απότομος κατανοώ όσα λες και συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά το να βρεις σωστές οικογένειες για τα κουταβια είναι πονοκέφαλος. Εγώ δυο φορές τόλμησα να ζευγαρώσω σκυλιά μου και είχα από πριν βρει τους ιδιοκτήτες και μάλιστα φροντισα να είναι φίλοι φίλων και όχι παντελώς άγνωστοι με εμπειρία στα σκυλιά και με πλήρη επίγνωση της ευθύνης που επρόκειτο να αναλάβουν. Να πω βέβαια οτι υπήρξαν και κανα δυο πονηροί που είχαν μάθει από τον ΚΟΕ για τη δηλωση της γέννας και με πήραν τηλέφωνο για κουτάβι λέγοντας διαφορα ψεματα και επειδή δεν είμαι ηλίθια ανακάλυψα ότι ήταν πετσοπάδες! Γιαυτο προσοχή!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους
και στα κουταβάκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσημέριασε ρεεεεεεεεε κράαααα κράααααααα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS ΓΕΝΝΑ!!!!!!!! | manos_samos | Ζωοτόκα | 13 | 20-08-10 14:55 |
Γεννα | g-pavl | Ζωοτόκα | 19 | 19-11-08 22:41 |
γεννα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-04-07 17:14 |
SOS γεννα | RF1TEAM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-09-06 11:01 |
Γεννα ραμ | xaris1974 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 14-02-06 17:41 |