|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις δοκίμασε και με προσθήκη DIY CO2. Βοηθάει πολύ.
Δεν ξέρω πόσο χαμηλά θέλεις να ρίξεις το PH σου αλλά χωρίς ΑΟ είναι λίγο παίδεμα. Κι εγώ το ίδιο έκανα και στο τέλος αφού αγανάκτησα έδωσα 60 ευρώ και πήρα μία compact ΑΟ. Σώθηκα. Τώρα αρχίζω να αγανακτώ και με το DIY CO2. Απλώς θέλει πολλά περισσότερα ευρώ!
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας ...το φιλτρο χωραει ενα siporax mini (του βγαλα και το ενα τριτο απο τα κεραμικα που ειχε απο μεσα ,την τυρφη και ενα κομματι σφουγγαρι κατω κατω...
τις συσκευες αντιστροφης οσμωσης τις βλεπω πολυ ακριβες πανω απο 100 ευρω οποτε δεν αξιζει .....(αξιζει δηλαδη αλλα λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν :P |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29858
|
|||
|
|||
![]()
xmm ενδιαφερον.....με 66 ευρω δηλαδη ειμαι κομπλε?και ποσο κραταει ?εννοω λογικα θελει αλλαγη καποιουι φιλτρου ετσι?καθε ποσο?αυτη η μεμβρανη ειναι το φιλτρο?5 ευρω? για πε για πε
![]() ------------------------- εχει οδηγιες χρησης οποτε παω να τις διαβασω..ευχαριστω πολυ!! ![]() ------------------------- να πω να πω να πω ![]() ![]() σαν να μου φαινεται πως για μικρα ενυδρεια η τυρφη ειναι η λυση,απ την αλλη και η τιμη ειναι καλη ομως Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 23-02-11 στις 14:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι τα προφίλτρα. Έτσι και χαλάσουν πάει η μεμβράνη. Την πάτησα και το ξέρω. Κράτησα τα προφίλτρα για 1 χρόνο (ενώ δίνει μέσο όρο ζωής 6 μήνες) και αφού τα άλλαξα, διαπίστωσα οτι η μεμβράνη μου βγάζει νερό με σκληρότητα περίπου 4 ενώ θα έπρεπε να είναι 0.
Στην ουσία υπολόγιζε πως θα δίνεις περίπου 60 ευρώ τον χρόνο (μαζί με την αλλαγή μεμβράνης).
|
|||
|
|||
![]()
οκ να σαι καλα !
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαχνοντας για ψαρια! | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-02-10 11:32 |
Φτιαχνοντας ενα nano reef (log) | Tricky | Nano Reef | 73 | 19-05-09 23:16 |
το βρήκα ψάχνοντας ... και το μοιράζομαι.. | Βαγγέλης (Dearangelo) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-09-07 21:41 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Ψαχνοντας φωτογραφιες | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 22-11-05 15:09 |