|
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμένα που του ζήτησα neolamprologus brichardi μου είπε ότι κάποιο λάθος κάνω και να του στείλω με mail το σωστό λατινικό όνομα του ψαριού που θέλω για να μου το φέρει.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως για τον ancistrus εχει δικιο οτι δεν γινεται μεγαλος.
Τα συνηθισμενα που φερνουν φτανουν μεχρι 10-13 εκ. πχ http://www.planetcatfish.com/catelog...?species_id=49 Λιγα και σπανια ancistrus φτανουν τα 20 εκ.
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι συμφωνεις οτι δε συγκρινεται σε καμμια περιπτωση σε ταξη τελικου μεγεθους το ενα απο το αλλο και επισης δε ρωτησε καν ποσα λιτρα ενυδρειο ειχα. Περιτο επισης να σου πω οτι μετα την απαντηση οτι δε εχει ξανακουσει για οτοκυκλους ενω στη φορμα που εχει με την παραλαβη των ψαριων του τους γραφει πεντακαθαρα η δε ξερει τι πουλαει η προσπαθησε να με δουλεψει κανονικα και στη μια και στην αλλη απλα λιωνω στο γελιο με τους εξειδικευμενους του χωρου (petshop) και θελω να μεινω για παντα αρχαριος
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον δεν ηταν ο ιδιοκτητης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ πάντως εχω να πω τα χείριστα για το συγκεκριμένο κατάστημα. Κακή αντιμετώπιση του πελάτη, ειρωνικό " υφάκι", και σε τηλεφωνική επικοινωνία, μου πέταξε ένα " ελα από εδώ για να σε εξηπηρετησω " και μου έκλεισε το τηλέφωνο στη μούρη χωρίς να μου πει αν αυτα που του είχα παραγγείλει είχαν έρθει ή όχι. (Και τελικά δεν τα είχε καν παραγγείλει όπως αποδείχθηκε). Από μένα τα χειρότερα μόνον εχω να πω, μαζί με την προτροπή "μακριά".
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Οτοκυκλοι | Cristos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 02-02-05 16:07 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |