|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι αλλαγες νερου σε τι συχνοτητα γινονται με τετοιο υποστρωμα; Διαβασα οτι πλεον τις αραιωνεις οταν εχεις τετοιες στρωσεις κατω απο το χαλικι!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κάνω κανονικά κάθε εβδομάδα 25% αλλαγή. Το υπόστρωμα δεν έχω ακούσει οτι παίζει κάποιο ρόλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με προβληματιζουν οι αναλογιες και η ποσοτητα παντως. Η προταση που εκανες για υποστρωμα καλη, αλλα μακρυνη κ λιγο τσουχτερη σε συγκριση με Αθηνα.
Με τι κριτηριο συνδυαζει αληθεια καποιος 2 υποστρωματα πριν τα καλυψει με χαλικι;
|
||||
|
||||
![]()
Με το κριτήριο της οικονομία; Κωνσταντίνε. Το seachem flourite είναι πολύ καλό ποιοτικά και από ό,τι λένε δε "λήγει". Επίσης μπορεί να μπει σκετο ή να ανακατευτεί με άλλα υποστρώματα ή χαλίκια και δεν είναι ανάγκη να είναι από κάτω. Αλλά είναι πολύ ακριβό και εγώ ήθελα 6εκ πάχος μπροστά και 8εκ πίσω, οπότε το ανακάτεψα με το άλλο υπόστρωμα και τέλος έβαλα και μαύρο απλό χαλίκι και έτσι μείωσα κατά πολύ το κόστος.
Εσύ κάνε τη δική σου έρευνα αγοράς, πάρε γνώμες και αποφάσισε το καλύτερο για σένα. Αν θέλεις μόνο εύκολα φυτά, δε χρειαζεσαι καν ειδικό υπόστρωμα για φυτά, εισαι μια χαρά και με απλό χαλικάκι. Α, τα υποστρώματα δεν τα ψώνισα φυσικά από Αθήνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω! Στο petcumulus κοιταω κ μαλλαν για εκει με βλεπω αν μου βγει ακριβοτερα εδω...
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αυτη τη στιγμη περαν της υπεροχης ριζας που βρηκα, αφηνω να κατσει για τα καλα το χαλικι και να καθαρισει η θολουρα! Για τα 180 λιτρα που εχω χρησιμοποιησα ψιλοκοκκο χαλικι Jbl Manado 25kg και 5kg θρεπτικο υποστρωμα Jbl aquabasis plus! Προτασεις/σχολια παρακαλω...
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου!με το καλο να μπουν και τα φυτα.και υστερα τα ψαρακια.τελικα τι ειδη αποφασισες να βαλεις?http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
κοινωνικο φυτεμενο | paco | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 65 | 11-10-11 13:24 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |