|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρεεεεε, ηρεμηστε βρε!
Λαθος... 8α το κανουμε στις 13 Μαρτιου... φυσικα και το κανουμε για ολους!!!!!! στις 6 ουτε εγω δε θα 'μαι!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σβηστηκαν ολα τα μηνυματα που αφορουσαν την προηγουμενη ημερομηνια... επειδη ειναι πιο ωραιο να βλεπεις ποιοι μπορουν να παρευρεθουν και οχι ποιοι δεν μπορουν.
![]() Να τονισω οτι η κοπη πιτας του ΠΣΦΕ ειναι ανοιχτη για ολους... μελη και μη του ΠΣΦΕ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραία...
ημερομηνία ορίστηκε.... άντε να βρούμε τώρα τον απουσιολόγο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Παρουσιολογο εννοαεις....!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά το είπε ο Κώστας. Εμείς εδώ δεν μετράμε παρουσίες αλλά απουσίες
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ooooopss..... ναι, όντως....
και το ορκίζομαι, μόνο καφέ πίνω το πρωι.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή της πίτας 2011 - ΑΘΗΝΑ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 157 | 10-01-13 21:17 |
Κοπή της πίτας για το 2009! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 50 | 03-02-09 20:50 |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |