|
||||
|
||||
![]()
Sugarias αν δεν εβλεπα τη λαθος 100% συνθεση του ενυδρειου στο βιντεο θα ελεγα οτι μας "τρολαρεις"
http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29 και για να ειμαι ειλικρινης μετα το ποστ για τους δισκους εχω αρχισει να το ξανασκεφτομαι! η διαβασε, ρωτα και άκου τι σου λενε ή παράτα το. έχω ενυδρείο που τρέχει με ψάρια εδώ και ενάμιση μήνα και έχω αποφύγει πολλά λάθη αλλά διαπιστώνω ότι δεν απέφυγα άλλα λόγω άγνοιας (παρά το ότι διάβασα αρκετά), υπέρμετρου ενθουσιασμού (και απαλεψιάς να το δω να τρεχει) και του ότι έπεσα σε λούμπες πετσοπά επειδή άργησα να αρχίσω το διάβασμα (πχ για το χαλικι μου που ειναι χοντρο και έβαλα cory) και σκοπεύω μόλις βρω την άνεση (οικονομική) να αλλάξω τα λάθη στο στήσιμο μου ( αν και διαβαζοντας και με την βοηθεια ΟΛΩΝ εδω μεσα εχω αποφύγει το να μην μπορουν να ζησουν τα ψάρια μου στο ενυδρείο μου) Φαίνεται όμως και συγνώμη για την κρίση ότι στους λόγους που σε τράβηξαν στο να ασχοληθείς -ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΛ- και στην άποψη που έχεις για το θέμα, η θέση των ψαριών είναι ίδια με τις διακοσμητικές πέτρες σου -αφου όσα περρίσεψαν τα πέταξες στον υπόνομο- οπότε παράτα το και ασχολήσου με κάτι που το θεωρείς πιο ζωντανό και ίσως μπορέσεις να νιώσεις περισσότερο υπεύθυνος απέναντι του. συγνώμη για το μεγάλο και δεικτικό ποστ και εσένα και τους υπόλοιπους του φόρουμ! ----------------------------------------------- DON'T FEED THE TROLL!!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανες τροφες | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-03-08 14:18 |
ζωντανες τροφες | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 23:20 |
ζωντανες τροφες | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-02-08 21:12 |
ζωντανες τροφες | capetanakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-04-07 19:26 |