|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλάς για το φίλτρο βυθού, δεν είχα ποτέ μου και δεν ξέρω να σου απαντήσω.
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά καλησπέρα να σας ρωτήσω αν δώσω τους silver shark κ παρω 2 κιχλιδες blue,θα έχω πρόβλημα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλησπερα σε όλους εδω κ λιγες μερες η νεα ψαροσυνθεση μου ειναι:
5 αγγελοψαρα περιπου 4cm 3 German Blue Ram Butterfly Cichlid 2 electric blue ram 2 κορυ (αλπινο γατοψαρα) 2 πλεκο αλπινο (στο πετ σοπ μου ειπε οτι μεγιστο μεγεθος 10cm) 1 αλγοφαγο αλπινο ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ........ Επιπλέον τα φυτα που έχουμε ειναι: 2 ανουμπιες 2 ανουμπιες νανα 2 βαλισνεριες 2 φτερες και σκεφτομαστε να προσθεσουμε ακομα ενα φυσικο ξυλο καποια στιμη θα αναιβασω κ τις νεες φωτο... |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαρακια μας πλεον ειναι:
5 αγγελοψαρα 6 neon tetra 2 κορυ (αλπινο γατοψαρα) 2 πλεκο αλπινο (στο πετ σοπ μου ειπε οτι μεγιστο μεγεθος 10cm) 1 αλγοφαγο αλπινο Μαζι με: 2 ανουμπιες 2 ανουμπιες νανα 3 βαλισνεριες 2 φτερες Και: 4 ξυλα με 1 καρυδα |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα ψαρακια σου θελουν μαλακο νερακι με χαμηλες σκληροτητες και ph 6-6.5.Τα κορυ ζουν σε ομαδες τουλαχιστον 6 ατομων και χρειαζονται αμμο κ οχι αυτο το χοντρο πολυχρωμο χαλικι με κοματια λαβας(θα τραυματιστουν).Τα αγγελοψαρα χρειαζονται μεγαλυτερου υψους ενυδρειο αλλα και περισσοτερα λιτρα.Τελος πεσμας τι ειναι αυτο το αλγοφαγο αλπινο???Αυτα απο εμενα πρεπει να προσεξεις.Τωρα ειδα πως αλαξες το χαλικι αλλα και παλι δεν κανει για τα κορυ.
|
|||
|
|||
![]()
Στο πετ σοπ μου ειπαν οτι τα γατοψαρα δεν μεγαλωνουν πολυ, μπορουν να υπαχουν αρμονικα 2 μαζι κ οτι το χαλικι που εχω δεν δεν τα κανει κακο,οσο για το χαλικι απο λαβα εχει μεινει ελαχιστο κατα διαστηματα αφαιρω οσο μπορω κ ελπιζω καποια στιγμη να εχει βγει ολο.Τωρα για τα αγγελοψαρα καποια στιγμη θα μετακομισουν σε μεγαλυτερο......Το αλγοφαγο δεν ξερω πως λεγεται, δεν ειναι οπως τα πλεκο εχει πιο μικρο στομα κ ειναι στενομακρο καπως.Τελος ξεχασα να σας πω οτι προσθεσα κ ενα apple snails
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια sos σημερα το πρωι βρηκα το αλγοφαγο νεκρο στην αριστερη γωνια του ενυδρειου, ειχε λιγες μερες την κοιλια του φουσκωμενη κ σημερα ηταν μαυρη....
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:7,2 - 7,6 KH:6 GH:14-21 ΝΗ3 (αμμωνια): ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):50-100 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ:ναι Ηλεκτρονική: ------------------------- Px και σκληροτητες πως να κατεβασω???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hlias_ria : 26-03-11 στις 13:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερο Ενυδρείο | Antonisjk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-05-10 12:06 |
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! | pavlos_k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-09 17:09 |
Δεύτερο φίλτρο | vega | Φίλτρανση | 14 | 21-07-08 09:46 |
Το δεύτερο Ενυδρείο μου | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 10-07-08 22:57 |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |