|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα κάνω το τεστ.Υπάρχει περιπτωση αν ειναι ασβεστολιθικες να μου δημιουρήσουν πρόβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κρατάνε ψηλά την ανθρακική σκληρότητα και επομένως και το Ph.
Αν θέλεις να έχεις ψάρια που ζούνε σε μαλακό και ελαφρώς όξινο νερό τοτε θα έχεις πρόβλημα
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή αυτα που έχω θα έχουν πρόβλημα?
------------------------- Δηλαδή αυτά που έχω θα έχουν πρόβλημα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hlias_ria : 21-02-11 στις 18:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μείνανε σκαλάρια, πλέκο, γατόψαρα κ.λ.π. αυτά θέλουν μαλακό και όξινο νερό (για τα ραμιρέζι δεν ξέρω).
Μία απλή αναζήτηση στο ιντερνετ θα σε κατατοπίσει για τις συνθήκες που χρειάζεται το κάθε ψάρι. Εγώ συμβουλεύομαι συνήθως το www.seriouslyfish.com αλλά πάντα το διασταυρώνω και με άλλα site.
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορείς πες μου κανένα ελληνικό για μεγαλυτερη κατανόηση
|
|
||||
|
||||
![]()
Το GAB φυσικά.
Δοκίμασε μία αναζήτηση βάζοντας ένα-ένα τα ονόματα των ψαριών που έχεις.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, θα το κοιτάξω ευχαρηστώ πολυ.Να ρωτήσω κάτι επιπλέον, το φίλτρο κατα διαστήματα φαίνεται σα να μαζευει αερα απο κατω και κάνει ένα θόρυβο, πρέπει να ανησυχώ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερο Ενυδρείο | Antonisjk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-05-10 12:06 |
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! | pavlos_k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-09 17:09 |
Δεύτερο φίλτρο | vega | Φίλτρανση | 14 | 21-07-08 09:46 |
Το δεύτερο Ενυδρείο μου | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 10-07-08 22:57 |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |