|
|
|||
|
|||
![]()
εχω την εντυπωση ατι δεν υπαρχει λογος να ριχνεις αν εχεις καλη βιολογια κ δεν θα βαλεις κ καινουργια ψαρια μεσα τωρα αν το εχεις αγορασει τι να πω ριχνε που κ που κακο δε κανει
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα λεγα να εβαζες για λιγες μερες ενεργο ανθρακα στο φιλτρο ή να εριχνες λιγο εξτρα αντιχλωριο.
Και μια αλλαγουλα νερου (σωστη) κανει καλο Μετρησεις εχεις? NH3 NO2 NO3?
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο είναι σχετικά νέο -περίπου 4 μηνών. Νομίζω το ψαράκι ήταν απλά τρομαγμένο από την αναταραχή που προκάλεσα με την αλλαγή νερού, πράγμα παράξενο γιατί συνήθως έρχεται κ μου δαγκώνει τα χέρια! Έβαλα 1,5 κουταλάκι αφού είχα. Δεν ξέρω αν είχε νόημα ή όχι, πάντως το ψάρι επανήλθε στη φυσιολογική κατάστασή του. Ευχαριστώ πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα πρεπει να εξετασεις που εκανες (αν εκανες) λαθος για να μην επαναληφθει.
Εκανες μεγαλη αλλαγη νερου ή/και αποτομη, ή/και με πολυ διαφορετικο νερο σε θερμοκρασια πεχα σκληροτητα ή/και χωρις αντιχλωριο?
|
|||
|
|||
![]()
Όχι, τη συνηθισμένη αλλαγή μετά από 1,5-2 εβδομάδες περίπου 30% με νερό ίδιας δερμοκρασίας, από τη βρύση όπως πάντα κ με αντιχλώριο AquaSafe..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήση Melafix | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-11-10 22:06 |
αλάτι και melafix | psaropouli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 24-11-10 15:10 |
Ektozon και Melafix | sailim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-02-10 20:29 |
Προληπτικά φάρμακα σε καραντίνα; | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 11-09-08 21:15 |
MelaFix - Το ξερετε ;;; | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 07-08-04 23:36 |