|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, σήμερα αποχωριστήκαμε τα τιγράκια μας (5 ήταν) και προσθέσαμε 1 ακόμη αγγελόψαρο μικρό γιατί από αυτά που υπήρχαν ήδη στο ενυδρείο το ένα ήταν μικρό και βάλαμε και 2 φυτά φτέρη. Τι άλλα ψάρια προτείνετε; Φαίνεται λίγο άδειο το ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας κι απο μένα.
Με όλο το θάρρος, αυτό το "φαίνεται λίγο άδειο το ενυδρείο" μπορεί να σας οδηγήσει στο να κάνετε μια "ψαρόσουπα" με ό,τι βρείτε μπροστά σας. Καλό θα ήταν να έχετε λίγα ψάρια και να φροντίσετε να έχουν τις καλύτερες συνθήκες. Πάντως θα ευχαριστιθείτε περισσότερο το ενυδρείο σας αν βγάλετε ό,τι ψεύτικο στολίδι έχετε και βάλτε κι άλλες ρίζες και φυτά. |
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλίκι μήπως είναι ασβεστολιθικό;
Αν είναι έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις χαμηλές σκληρότητες και Ph. Εγώ θα προτιμούσα ένα σκούρο υπόστρωμα και πολύ περισσότερα φυτά, χαμηλών απαιτήσεων για να μην μπλέξεις με αναβαθμίσεις φωτισμού κ.λ.π.
|
|||
|
|||
![]()
Ο άνθρωπος που τα πήρα μου είπε οτι δεν ειναι ασβεστολιθικα κ πως τα φυτά δεν έχουν πολλές απαιτήσεις.Τι πρέπει να κάνω για τα φυτά?Όσο αφορά τα ψάρια, πόσα μπορώ να έχω?ψεύτικα είναι: οι κολώνες κ το βαρέλι.Λέτε να τα βγάλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά που έχεις είναι ΟΚ. Χαμηλών απαιτήσεων. Οι βαλισνέριες μόλις πάρουν μπρός θα γεμίσουν το ενυδρείο. Βάλε κι άλλες ανούμπιες.
Για να διαπιστώσεις κι εσύ αν το χαλίκι είναι ασβεστολιθικό βγάλε δυό-τρείς πετρούλες, καλό πλύσιμο και στέγνωμα και μετά ρίξε υδροχλωρικό οξύ. Αν αφρίσουν πάει να πεί πως είναι ασβεστολιθικές. Κάνε το τέστ για να είσαι σίγουρος. Τα ψεύτικα εγώ θα τα έβγαζα οπωσδήποτε. Βάλε ξύλα.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα κάνω το τεστ.Υπάρχει περιπτωση αν ειναι ασβεστολιθικες να μου δημιουρήσουν πρόβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κρατάνε ψηλά την ανθρακική σκληρότητα και επομένως και το Ph.
Αν θέλεις να έχεις ψάρια που ζούνε σε μαλακό και ελαφρώς όξινο νερό τοτε θα έχεις πρόβλημα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερο Ενυδρείο | Antonisjk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-05-10 12:06 |
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! | pavlos_k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-09 17:09 |
Δεύτερο φίλτρο | vega | Φίλτρανση | 14 | 21-07-08 09:46 |
Το δεύτερο Ενυδρείο μου | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 10-07-08 22:57 |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |