|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Α, και σκεφτόμουν αντί για siporax το κανονικό να βάλω το mini... |
|
||||
|
||||
![]()
ταμπλέτες βυθού μία φορά το μήνα ή και πιό αραιά και είσαι υπέρ καλά. το φίλτρο σου δε μας λες ποιο είναι. πάντως αφού μιλάμε για μικρό φίλτρο νομίζω το mini θα είναι καλύετρο. όσον αφορά τα ψαράκια σου, έχεις σκεφτεί να κάνεις αλλαγές?
επίσης στη διαδικασία συντήρησης. το νερό το αλλάζουμε κάθε βδομάδα κατά 30% περίπου. αντιχλώριο θα βάζεις στο νερό πρίν το ρίξεις στο ενυδρείο καλύτερα. επίσης, τα υλικά του φίλτρου σου τα ξεπλένεις με νερό ενυδρείου, ελαφρώς, το πολύ κάθε μήνα. τον άνθρακα όντως δε τον χρειάζεσαι. βγάλτον. βιολογικό σφουγκαρι και σίποραξ μίνι για τη βιολογία σου και βάλε και ένα κομματάκι υαλοβάμβακα για να σου κρατάει τα σωματίδια και τα σκουπιδάκια γενικότερα. αυτό που επίγει όμως είναι η ψαροσύνθεση |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, ναι το σκέφτομαι... Ψάχνω κάτι για να είναι εντάξει στα λίτρα μου... Όμως δεν θέλω μονομάχο,ούτε μόνο γαρίδες... Θα ήθελα κάτι σε γαρίδες και κάτι άλλο...
Αν δεν βρω κάτι σκέφτομαι μήπως το κάνω υφάλμυρο με 2-3 bublebees ή μήπως το κάνω αφρικανούλα με ένα ζευγάρι Neolamprologus brevis... Αλλά αυτά μόνο αν δεν βρω άλλη λύση για να μην το χαλάσω... |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δε πας σε cpd ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για μαζί με γαρίδες;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος οτι και να βαλεις βιολογικο υλικο να ειναι και θα κανει την δουλεια του.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς υιοθεσία | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-06-10 15:27 |
PH,KH,GH προς αλαγή | ΚΑΛΥΜΝΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 23-08-09 18:44 |
Προς Moderators | Liolios | Greek Aquarist's Boards | 0 | 12-02-06 12:42 |