|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω τον ιδιο αλλα νομιζω οτι πανω κατω τα ιδια ειναι..
Αν εχει επιλογη για το ποια ή ποιες μερες θα λειτουργει πρεπει πρωτα να ρυθμισεις αυτο!!Επιτα βαζεις τι ωρα ειναι τωρα και μετα, συνηθως με το κουμπι TIMER, επιλεγεις ποια ωρα θα ανοιξει και ποια θα κλησει!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Α οκ λαθος καταλαβα εγω!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα δεν ειχε τιποτα για να συνδεσω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον σασ δειχνω τα σχεδιαγραματα στις φωτο για να μοθ εξηγησεται. Το σχεδιαγραμα της πρωτης φωτο το καταλαβα, ειναι για την τροφοδοσια του ρευματος. στην δευτερη φωτο δεν καταλαβενω τι πρεπει να κανω. Αν μπορειται να μου εξηγησεται για να μην κανω καμια ζημια, θα ειμουν ευγνωμων!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει κανεισ να με βοηθησει? εχω κανει ενα σωρο συνδιασμους και δεν το εχω πετυχει! μηπως γνωριζει τουλαχιστον καποιος στο φορουμ που να ειναι ηλεκτρολογσ και να του στειλω εν πμ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνδεσμολογια eliwell | christosvn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-01-10 18:54 |
συνδεσμολογια τ8 | bas_754 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 30-12-07 18:30 |
συνδεσμολογια | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-08-07 17:18 |
ψηφιακος θερμοστατης | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-08-07 09:10 |
ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ BALLAST T5 | MiziGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 26-04-07 12:46 |