|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακη βαλε και μία φωτό από μέσα ρε συ να δούμε λίγο τις ρίζες τους, γιατι σκεφτομαι να βαλω και εγω στο θαλασσινό μου αλλά κατι ακουσα ότι απλώνουν πολυυυυ οι ρίζες τους......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οι ρίζες τους όντως απλώνουν πολύ. Τουλάχιστον από ότι είδα στο ενυδρείο του Κλεόβουλου που τις έχεις με αφρολέξ στην επιφάνεια. Αυτό το φυτό πάντως το αγόρασα για τις ρίζες του ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 17-02-11 στις 13:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε για να δουμε τις μανγκροβιες σου να γινομαστε περισσοτεροι!
Εγω δυστηχως δεν εχω την δυνατοτητα του ηλιου... ![]() Αν εχει συννεφια για μερες δεν χρησιμοποιεις καποιο τεχνητο φωτισμο η δεν εχει τυχει? Απο οτι εχω διαβασει θελουνε και αρκετη υγρασια (80-90%). Οποτε αν μπορεσεις με καποιο τροπο να την ''κρατησεις'' κοντα στις μανγκροβιες θα μπουσταρεις κι αλλο την αναπτυξη! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το περασμενο Σ/Κ εκανα μια εξορμηση σε εναν κηπο και μαζεψα μερικα φυτα που μπορω να χρησιμοποιησω!
Επισης ηρθαν και τα τελευταια φυτα απο εξωτερικο. Τα πεταξα ολα μεσα και ξεκινησε η ριζικη ανακαινηση. Ολο το παλουνταριο ξηλωθηκε, τα φυτα ξαναφυτευτηκαν απο την αρχη, οπως επισης ξαναεστησα και το μερος του ενυδρειου!! Σε δουλεια να βρισκομαστε... ![]() Πριν ξεκινησω το ξηλωμα εδειξε σαν πραγματικη ζουγκλα παντως!!... ![]() ....φωτοζ της αναδιοργανωσης (πιστευω πολυ καλητερα τωρα)....απο βδομαδα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι σ...... μονος μου μιλαω?
![]() Τελευταια ενημερωση, επομενη με ετοιμο καπακι επιτελους! Και καπως ετσι πλεων ειμαστε κομπλε απο φυτα νομιζω..προστεθηκαν νεα, και αναπτυχθηκαν τα παλιοτερα: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εχει γεμισει! 1-2 κενα ποτηρακια για φυτεμα εχω ακομα! Νομιζω πως ηταν ενα καλο και ενδιαφερων project! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο , μπραβο
αν βαλεις αυτα τα τετρα και το βατραχι πεσει μεσα δεμ υπαρχει περιπτωση να το φανε ; |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Καλα γκάπυ έβαλες; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο το αποτέλεσμα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη paludarium.... | eimaste aR21rwstoi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 06-12-10 14:30 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |