|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα φιλε μου ,το Jack Dempsey δεν κανει για κοινωνικο ενυδρειο ,ειναι κιχλιδα και μαλιστα πολυ επιθετικη ,μονο με μεγαλες κιχλιδες κανει ολα τα υπολοιπα θα τα σκοτωσει .
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια το ξεκαθαρισαμε τουλαχιστον αυτο. η βαζω μονο κιχλιδες με το jack dempsey η κοινωνικο....χμμμ
παμε λοιπον για κοινωνικο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες κ αλλες κιχλίδες! http://www.aquahobby.com/e_american_cichlids.php
Πανε στην τριτη λίστα. Εκει λεει τις μεγαλες αμερικανές!
|
||||
|
||||
![]()
οι δισκοι πανε με τις dwarf και τα σκαλαρια?ολα νοτιοαμερικανικα ψαρια ειναι αλλα στο ενυδρειο πως θα συμπεριφερονται αραγε???
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ένα κοπάδι δίσκων + ένα κοπάδι αγγελόψαρα = ενυδρείο μεγαλύτερο των 300 λίτρων....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη αλλα δεν μπορω να κρατηθω αμα εχει και μαγικο φιλτρο το ενυδρειο μπορει και να χωράει και κανενα γατοψαρο σαν την παρακατω φοτο....Χιλια συγνωμη δεν εχω τιποτα με κανεναν αλλα δεν μπορεις να τα βαλεις ολα μαζι αυτα τα ψαρια που θελεις θελεις πολλα λιτρα για να το κανεις αυτο..γνωμη μου πανω απο τα δυπλασια λιτρα
|
||||
|
||||
![]()
καλα ενταξει ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.κι ολοι εχουν διαφορετικη γνωμη.εγω κατ'αρχην δεν ειπα οτι θα τα βαλω ολα αυτα μεσα.δευτερον κανεις δεν ρωτησε τα ψαρια και τους ειπαν οτι θελουν π.χ.50 λιτρα το καθενα.αν μπορουσαν να απαντησουν σε τετοια ερωτηση θα λεγαν ολα ασε μας εκει που ειμασταν.τωρα αν εγω θελω να βαλω ας πουμε 4-5 δισκους 3-4 κιχλιδες και κανα κοπαδακι μικρα, καμμια 10ρια, δεν νομιζω να εχω προβλημα σε 350λιτρο με 2 φιλτρα εσωτερικο 1000ρι και εξωτερικο 1300αρι...!!!
![]() 'Η 4-5 δισκους 4-5 σκαλαρια και κανα κοπαδακι μικρα....νομιζω!?!? λεω γω τωρα....συζητηση κανουμε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |
Μηπως ηρθε η ωρα? | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-08 11:12 |