|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ μπορώ να τα διώξω τα υπόλοιπα. (όλα ή κάποια μόνο είδη?)
Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν ειναι ζευγάρι. Θα κοιτάξω να ανεβάσω κ αλλες φωτογραφίες μήπως βοηθήσουν περισσότερο. Πάντως αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα severum γενικα ειναι ηρεμα και ειρηνικα ψαρια... για κιχλιδες. Θα σου ελεγα να μην κανεις τιποτε ακομα οσο ειναι μικρα και να ενεργησεις (αν χρειαστει) οσο μεγαλωνουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και κάποιες ακόμα φωτογραφίες....
|
|
|||
|
|||
![]()
Καμια πιο κοντινη και σταθερη θα βοηθουσε περισσοτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν εχω φωτογραφική μηχανή και τις βγαζω με το κινητο μου... θα ξανά προσπαθήσω για κατι καλύτερο. Πάντως εγώ παρατηρώ τις εξής διάφορες. Το ενα εχει πιο έντονους χρωματισμούς, έχει κυλιδες σ'όλο του το σωμα και το κεφαλι, ενώ το αλλο οχι και κάποιες φορές νομίζω πως αυτό με τους πιο έντονους χρωματισμούς ότι έχει μεγαλύτερα πτερύγια. Ελπίζω να σε βοήθησα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γενικα ο σεξουαλικος διαχωρισμος στα σεβερουμ ειναι πολυ δυσκολο να γινει με το "ματι".
Προσπαθησε να δεις αν τα σημαδια που εχουν στο κεφαλι τους ειναι διαφορετικα. Για παραδειγμα, αν στο ενα ψαρι ειναι απλα κηλιδες ενω στο αλλο τα σημαδια ειναι πιο μπερδεμενα. |
|
||||
|
||||
![]()
Έβγαλα δύο φωτογραφίες για να καταλάβεις τη διαφορά χρωματισμού ανάμεσα στα δύο ψάρια. Το "θηλυκό" δέν εμφανίζει καθόλου κυλίδες, ενώ το άλλο εμφανίζει. Σου παραθέτω τις φωτογραφίες παρακάτω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
'Eγινα πολύτεκνος πατέρας | proo1 | Ζωοτόκα | 3 | 08-01-07 18:08 |
Δεν θέλω να γίνω συνεργός... | caverman | ¶λλα ζώα | 68 | 13-07-06 11:28 |
Λέτε να γίνω γιαγιά? | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-09-03 20:34 |