|
|
||||
|
||||
![]()
Αδειασα λοιπον το ενυδρειο γιατι το νερο ηταν χαλια...και το ξαναγεμισα...πρωτη μερα καλα...δευτερη μερα ξανα νερο λιμνουλας!
πηρα τηλεφωνο στο πετσοπ και μου ειπαν φταιει το νερο της περιοχης εμφανιστικε το ιδιο προβλημα και σε καποιον αλλο...εγω τωρα τι κανω? στο πετσοπ μου ειπαν να παω να παρω ενα δικο τους φιλτρο μηπως δω διαφορα... αλλα με τετοιο νερο.. δεν ξερω... δεν ειναι κριμα να βαλω το μπολι εδω?...ειναι δευτερη μερα η φωτο!!!! κατι τελευταιο...εχω βαλει καλα τα εξαρτηματα του φιλτρου? για το οριζοντιο που δινει πισω νερο λεω...το εχω βυθισει μεσα λιγακι...πρεπει να ειναι εξω απο το νερο...ακουγοταν αρκετα γιαυτο το εβαλα μεσα.. |
|
||||
|
||||
![]()
'Αμα τώρα σου πω ότι δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με το νερό του ενυδρείου;;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Erato : 16-02-11 στις 14:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε την Ερατω τι μου θυμισε....
![]() ![]() ![]() Με το συμπαθειο...συνεχιστε...καλως ηρθες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
για το αλλο ελεγα που ειναι οριζοντια επανω..
ελεγξα το φιλτρο και ειναι καθαρο μεσα...και το μπαστουνι εχει 3-4 ποντουσ αερα απο κατω...δεν νομιζω να ειναι απο αυτο... ------------------------- χεχε καλως σας βρηκα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Erato : 16-02-11 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, σήκωσε το μπαστούνι να είναι τουλάχιστον 5 πόντους (καμιά δεκαριά ακόμη καλύτερα) πάνω από χαλίκι σου.
Το νερό δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ίσως να είναι και λιγάκι καφέ από το ξύλο που έχεις βάλει μέσα. Μην ανησυχείς, μια χαρά είναι (τουλάχιστον από την καθαρότητά του). Έχεις αποφασίσει πως θα στρώσεις το φίλτρο σου;;; 1. Σιγά σιγά με τροφές, 2. θα ρίξεις βακτήρια, ή 3. θα βάλεις μπόλι;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το νερο θα αλλαξει χρωμα??Η θα μεινει ετσι??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Bρε συ το μπαστουνι επιστροφης ακουμπαει στο υποστρωμα???Μηπως σου μαζευει τα χωματα και τα γυριζει ξανα στο ενυδρειο και γινεται χαλια ΚΑΙ το φιλτρο σου αλλα ΚΑΙ το νερο σου καφε?Σηκωσε το καμμια 5-10 cm πιο ψηλα απο το υποστρωμα κανε παλι μια αλλαγη και κοιτα μεσα και το φιλτρο σου αν ειναι ολα καφε και ξεπλυνε τα υλικα ![]()
Καφε, νερο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφε στιματα | gkrokidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 21-02-10 10:31 |
καφε νερο. | poky30 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-04-08 14:52 |
καφε χρωμα το νερο | Mary-z | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 24-11-07 13:44 |
καφε αλγη ????? | prodigy | Malawi | 3 | 25-09-06 18:22 |
Καφε αλγη... | niar71 | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 09-01-06 03:48 |