|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλά πήρες 300αρι για γκαπυ; Βάλε μια αμερικανη κιχλιδα. Ψάξε το jack dempsey. Πανέμορφο ψάρι.
|
||||
|
||||
![]()
Μπολι αν και δεν ξερω αν αντεχει 1 ωρα εκτοσ ενυδρειου μπορω να σου στειλω απο Καβαλα...οσο για ψαρια εχετε ενα αρκετα καλο πετ σοπ στην Κομοτηνη που φερνει ποικιλια σε ψαρια οποτε αν πας θα μπορεσουν να σε εξυπηρετησουν και να σου πουν και τις επιλογες σου......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για πιο λες?(pet shop) ωραιο tsoum!!αυτο θα ειναι και στο τηγανι καλο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες πολυχρωμα βαλε rainbow fish
|
|
||||
|
||||
![]()
Τανγκανικαααααααα με χιλια γνωμη μου ετσι ψαξε τι σου αρεσει υπαρχουν παρα πολλες επιλογες στα λιτρα σου απο ολο τον κοσμο οχι μονο απο αφρικη και αναμένουμε παρουσίαση
|
||||
|
||||
![]()
πετσοπ Αμαζονιος,Λαντζουρακης Λεωνιδας.Δ.Μλετσα 47 Κομοτηνη.2531030070.
Αν θεωρειτε διαφημηση ας διαγραφει απο καποιον υπευθυνο αλλα δεν ηξερα πως αλλιως να σου εξηγησω ποιο εννοοω |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούσες να το κάνεις και με πμ.........
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φχαριστω παιδες για τις ιδεες, κατι παει να γινει...!περιμενω κι αλλες κι αν ξερει και κανεις κανα ειδος μικρων ψαριων που να ταιριαζει με τα παραπανω π.χ. neon? να μου πει. οσο για τη φωτο delta ενα εχω να πω. ΑΙΣΧΟΣ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |
Μηπως ηρθε η ωρα? | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-08 11:12 |