|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ρίζες είναι μερικές μέρες λοιπόν μέσα στο νερό.......... ακόμη δεν έχουν βουλιάξει τελείως, αλλά αύριο θα κάνω μια προσπάθεια να τις....... στήσω και να δω αν θα μείνουν εκεί που θέλω.........
Οι μετρήσεις του νερού στο ενυδρείο, είναι οι εξής (μετά από ένα αρχικό μπόλιασμα που του έκανα από το μεγάλο ενυδρείο): ph 6,5 gh 6 kh 3 NH3/NH4 0 NO2 0,025 NO3 1 Νίκοοοοοοοοοοοο............ έλα να ετοιμαζόμαστε............... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗΝ ξεχάσεις .... γάζες, βαμβάκι, τσιρότα κ.λ.π. .... έχουν απεργία οι φαρμακοποιοί και δεν θα βρίσκεις ανοιχτό, αν το αφήσεις για την τελευταία στιγμή!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Ευτυχώς δηλαδή που η μάνα μου είναι γιατρός, και έχω τα κονέ.......... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα δεν τις εβαλες τις ριζες;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μωρέ τι ρίζες τις έβαλα, αλλά δεν βουλιάζουν ακόμα οι ρημάδες ρε συ Γιώργη.......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και καμιά 10αριά μέρες, έχουν μπει 5 άγριοι δίσκοι........... ξέρω......... ξέρω..... μην βάζετε τις φωνές........ μέχρι το καλοκαιράκι είναι η ιστορία οπότε και θα φτιάξουμε το θεριό..........
ΑΛΛΑ............. Στους 5 αυτούς δίσκους, οι 3 είναι γύρω στους 12 πόντους και οι 2 άλλοι είναι λίγο μικρότεροι.......... Εδώ και 2-3 μέρες, οι 2 από τους 3 μεγαλύτερους λοιπόν, κάθονται τις περισσότερες φορές πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, ο ένας ψιλοτσιμπάει τον άλλον πολύ ελαφρά, ο δεύτερος μόλις τον ψιλοχτυπάει ο πρώτος βγάζει τις γραμμές του λίγο πιο έντονα, αρχίζει να "τρεμουλιάζει" προς τον άλλον, και μετά ησυχάζουν............ Βρε λες..........................;;;;;;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι Σωτηρη!!!Στο ευχομαι!!
Βαλε ρε φιλαρακι και καμια φωτο να τα χαλβαδισουμε κι εμεις!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλέξη!!! [Apple snail... or not?] | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 1 | 24-10-10 00:49 |
Αλέξη; (¶ρρωστο apple snail) | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 2 | 17-09-10 13:03 |
Από τη Βιένη με αγάπη!!! | gewre | Φωτογραφίες μελών | 6 | 09-03-08 00:47 |
Ακόμη ένα ενυδρείο | tsikis | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 24-04-07 16:48 |