Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού

Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 03-06-04, 11:33
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή

Σε πρώτη φάση για μία μόνιμη αντιμετώπιση πάρε τουλάχιστο 3 Lysmata. Οι γαρίδες αυτές καθαρίζουν τα ψάρια από τα παράσιτα και βοηθάνε να περιοριστεί η εξάπλωση.
Δεύτερο που πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά είναι να προσθέσεις κυκλοφορία στο ενυδρείο σου. Θέλεις τουλάχιστο άλλα 2000 l/h.
Τρίτο έχεις καταφέρει να συγκεντρώσεις πολύ επιθετικότητα και σε έντονη μορφή. Έχεις πολύ επιθετικά ψάρια αλλά και επιθετικά κοράλια. Το yellow 2finger που λες είναι είτε sinularia είτε alcyonium. Δεν μου λες σε τι κατάσταση είναι οι ανεμώνες,πόσο καιρό τις έχεις και τι φωτισμό χρησιμοποιείς. Κατά πάσα πιθανότητα οι ανεμώνες είναι η πηγή του κακού σου. Το skimmer σου είναι παιχνίδι για τις ανάγκες του ενυδρείου σου. Θέλεις τουλάχιστο άλλο ένα ίδιο για να μην πω δύο. Σε πρώτη φάση βάλε κάρβουνο και πολύ κάρβουνο. Θα αποροφήσει τα χημικά που κάνουν βόλτες στο νερό σου και από εκεί θα πρέπει να δεις τη πρώτη βελτίωση. Αν μπορείς να βάλεις και ένα εξωτερικό (eheim 2217) και το γεμίσεις υαλοβάμβακα και το 50% κάρβουνο και αντιφώσφορο.
Επίσης το salinity είναι λίγο αλλά με τη κατάστασή σου δεν θα το ανέβαζα. Τελικός στόχος για salinity θα ήταν 1.026.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:50.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,09176 seconds with 12 queries