|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αναερόβιες περιοχές??? δε σε πιάνω..
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεις στις φωτογραφίες φαίνονται σκούρα στίγματα κάτω από την επιφάνεια του βυθού, λογικά αυτό δεν είναι;
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δε κανω λάθος είναι άλγες και κατακαθίσματα ακαθαρσιών. δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. αν δε σου αρέσει αισθητικά, μπορείς απλά να το καθαρίσεις, ή να βάλεις κάποιο αυτοκόλλητο που θα το κρύβει.. δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο..
|
|
||||
|
||||
![]()
πως θα το καθαρίσω;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πάρε μία τηλεκάρτα και βύθισέ την στην άμμο με τι μία της πέυρά κολλημένη στο τζάμι. θα σηκώσει λίγο θολούρα αλλά θα τη ρουφίξει το φίλτρο. θα ξαναμαζευτεί κάποια στιγμή όμως, όσες φορές και να την καθαρίσεις και κάποια στιγμή θα τη συνηθίσεις να είναι εκεί..
|
|
||||
|
||||
![]()
μμμ... οκ, ευχαριστώ. Να ένα μειονέκτημα της λευκής άμμου... φαίνεται πολύ...
Έχω παρατηρήσει ότι το porsupine snail που έχω αρκετές φορές βυθίζεται λίγο στην άμμο ενώ είναι ακόμα πάνω στο τζάμι, για να φάει πάει, ε; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ πιθανόν, όχι απαραίτητα την άλγη που έχει στο τζάμι σε εκείνο το σημείο αλλά πιθανώς και αυτή..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς υιοθεσία | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-06-10 15:27 |
PH,KH,GH προς αλαγή | ΚΑΛΥΜΝΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 23-08-09 18:44 |
Προς Moderators | Liolios | Greek Aquarist's Boards | 0 | 12-02-06 12:42 |