|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά ξανατονίζω στο θέμα αυτό θέλω να συζητήσουμε το ηθικό του να διατηρείς ένα άγριο είδος. ------------------------- Παράθεση:
θα διαφωνήσω όμως και μαζί σου σε αυτό που λες με τα μικρά μάτια και με το πιο ωραίο σχήμα μιας και το θεωρώ λίγο ματαιόδοξο να επιζητάμε το τέλειο ψάρι οι άνθρωποι .Μιας και το τέλειο ψάρι το βγάζει μόνο η φύση και όχι ο άνθρωπος.Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι το πως το βλέπω εγώ(μικρά μάτια,τέλειο σχήμα) αλλά το πως είναι το ίδιο το ψάρι και αισθάνεται Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karrot : 13-02-11 στις 16:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για να κατανοησεις τον τροπο που μπορουν να επιβιωσουν και να ειναι ευτυχισμενοι οι αγριοι δισκοι σε ενα ενυδρειο θα πρεπει πρωτα να εχεις περασει με επιτυχια απο τους εκτροφης!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμελεια δε θα το ελεγα αμελεια ειναι σα να σου δωσο λιγο c4 και εναν πυροκροτητη να τα συνδεσεις ενω δεν εχεις ιδεα οσο για την απολημανση σιγα ππ και καθαρισες ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω μιας και δεν θέλω τώρα να ακούσω απόψεις πως είναι να διατηρείς έναν εκτροφής και έναν άγριο και με τι πρέπει να ασχοληθείς πρώτα και γιατί |
|
||||
|
||||
![]()
1. Κάνεις ένα βασικό λάθος .... οι δίσκοι είτε εκτροφής, είτε "άγριοι" ... τα ίδια λίτρα χρειάζονται. Το ότι βλέπεις κάποιους να βάζουν δίσκους σε 200 λίτρα είναι απλά κάκιστη επιλογή.
2. Είναι αρκετά τα είδη που έρχονται από τα ποτάμια ή τις λίμνες ... γιατί κόλλησες στους δίσκους; Αν υπάρχει λοιπόν ηθικό δίλημμα ... είναι για όλα τα "άγρια" είδη.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηθικοτατο - τα αγρια ψαρια (παιρνοντας ως δεδομενο οτι τηρουνται οι απαιτησεις τους - πραγμα που δεν ειναι το θεμα της συζητησης) εχουν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες επιβιωσης χωρις θηρευτες - και δεν εχουν την αισθηση της "ελευθεριας", απλα τις απαιτησεις τους.
Ακομα καλυτερα θα ηταν να φιλοξενηθουν F1 η F2 (απ ευθειας απόγονοι αγριων πρωτης η δευτερης γενιας χωρις προσμιξεις). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βάλουμε ενα ροοστάτη? | drbig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 13-02-11 15:52 |
co2 + ψάρια???? | zak | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 28-10-09 00:14 |
Νέα αρχή σε ενυδρείο 100 λίτρων με τροπικά (άγρια-ημιάγρια) | corduroy27 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 28-04-09 00:29 |
Πως Διώχνω Ψάρια...? | yiannisnik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-04-07 12:56 |
Ψάρια? | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-03-04 16:46 |