|
|
||||
|
||||
![]()
για ποιό φίλε μου?
για το καλιμπράρισμα με οποιοδήποτε διάλυμα γνωστού ph? ή για τα ph μετρα που έχω http://www.labsource.co.uk/shop/wtw%...c-564_565.html και controller yokogawa http://www.yokogawa.com/an/ph-orp/an-ph-orp-001en.htm αλλά τσιμπημένα για ενυδρεία......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Το πεχαμετρο δεν το καλιμπραρεις καθε φορα που μετρας αλλα περιπου καθε 2 μηνες αναλογος την ποιοτητα του.Τα υγρα καλιμπραρισματος ειναι μιας χρησης δηλαδη αυτο που χρησιμοποιησες για να μετρησεις το πετας
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το φυλαω και ξανακανω μερικες φορες ακομα.
|
|||
|
|||
![]()
τα εργαστηριακά ρυθμιστικά διαλύματα, διατηρούνται τουλάχιστον επί ένα εξάμηνο στο ψυγείο...
αν θυμάμαι καλά, από το μητρικό διάλυμα, παίρνεις κάποια ποσότητα την οποία μετά πετάς... ο κάθε παρασκευαστής ρυθμιστικών, έχει δικές του οδηγίες σωστής χρήσης και αποθήκευσης... ο κάθε κατασκευαστής πεχαμέτρων έχει δικές του οδηγίες ορθής χρήσης όπου εκεί αναφέρεται η συχνότητα καλιμπραρίσματος... |
|
|||
|
|||
![]()
Τα φακελακια τα αναμιγνυουμε με νερο βρυσης ή με απιονισμενο?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν το απιονισμένο είναι αξιόπιστο ναι, αλλιώς απο Α/Ο ή απο φαρμακείο water for injections (αποσταγμένο νερό)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Phμετρο | Dimitris_Batman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 03-01-11 21:26 |
Ηλεκτρονικο Co2 | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-02-09 22:27 |
pHμετρο-CO2controller κλπ... | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-05 20:31 |
Ηλεκτρονικο Phμετρο-Καλιμπραρισμα.. | TAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-01-04 01:43 |
Ηλεκτρονικό pHμετρο; | soulmate | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-06-03 23:54 |