|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω προσπαθησα να κανω ενα bg σε διαστασεις 150επι 70 υψος....
το παλευα μια εβδομαδα αλλα τπτ...στο τελος το εκανα κματακια και πεταξα σιλικονες χωματα μπιστολια φλογιστρα ολλα.....εφιαλτης μηλαμε.... ![]() τι διαστασεις εχει τι δικο σου και σε ποσο καιρο το εκανες???
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο κομμάτι της πλάτης...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
42*28*40 διαστασεις μ*π*υ 3 ωρες μεσα σε δυο ημερες και κολοβαρουσα αν ειναι μεγαλη επιφανεια ειναι ευκολο αν ειναι με τρυπες εχει περισσοτερη δουλεια ------------------------- ομορφα βγαινουν τα κοματια τελειος αληθοφανη για το μονο λογο που δεν βαφω και τα κανω με αμμο ειναι οτι στη μπογια η αλγη δειχνει πιο ξενη ενω πανω στην αμμο δειχνει πιο φυσικα βεβαιως οταν γεμισει ολο θα εχει πιο φυσικη οπτικη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paco : 13-02-11 στις 13:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[/QUOTE]ομορφα βγαινουν τα κοματια
τελειος αληθοφανη για το μονο λογο που δεν βαφω και τα κανω με αμμο ειναι οτι στη μπογια η αλγη δειχνει πιο ξενη ενω πανω στην αμμο δειχνει πιο φυσικα βεβαιως οταν γεμισει ολο θα εχει πιο φυσικη οπτικη[/QUOTE] Το θέμα είναι ότι αυτό που θέλω να πετύχω εγώ είναι ρεαλιστικά πολύ μεγάλα κομάτια βράχου που δεν θα μπορούσαμε να βάλουμε στα ενυδρεία μας. Και όλο αυτό είναι ένας πειραματισμός. Το πρόβλημα είναι ότι με τη σιλικόνη θα χάσω πολύ από τη λεπτομέρεια.
|
||||
|
||||
![]()
[/QUOTE]
Το θέμα είναι ότι αυτό που θέλω να πετύχω εγώ είναι ρεαλιστικά πολύ μεγάλα κομάτια βράχου που δεν θα μπορούσαμε να βάλουμε στα ενυδρεία μας. Και όλο αυτό είναι ένας πειραματισμός. Το πρόβλημα είναι ότι με τη σιλικόνη θα χάσω πολύ από τη λεπτομέρεια.[/QUOTE] σαυτο που θελεις να δειξεις ο δικος σου τροπος ειναι καλυτερος στη σιλικονη ακομα και οι γωνιες μετα την επικαλυψη και της αμμου στρογγυλευουν το οτι εσυ εκοψες με ξυραφη το φελιζολ και εγω το εκαψα δημιουργη μια αλλη επιφανεια με διαφορετικες οψεις
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά οι μεγάλες κατασκευές από φελιζόλ είναι ρίσκο. Έχει πολλές πιθανότητες, ακόμα και τέλεια να το κολλήσεις, να σπάσει από την άνωση. Εγώ θα προσπαθούσα να γεμίζω το φελιζόλ από τις αθέατες πλευρές του με ένα πιο βαρύ υλικό ώστε να εξασφαλίσω ότι θα μπορεί να βυθίζεται μόνο του και μετά θα το κολλούσα πολύ καλά. Πολλοί συνφορουμίτες την έχουν πατήσει!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λίτρα χαμηλών απαιτήσεων | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 26-09-11 15:55 |
DIY BACKGROUND | evita | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 22-02-10 01:16 |
Background | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 21-02-10 14:06 |
Background | andreas K | Malawi | 4 | 20-02-06 17:55 |
background | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 03:12 |