|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω εχω μια αντλια που της εχω προσαρμωσει δυναμο και οποτε κανω πεταλι εχω και φιλτρανση!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στειλε σε παρακαλω καποιο σχεδιαγραμμα να δω αν μπορω να φτιαξω και `γω μια. Ποσα watt βγαζει σε 1 ωρα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο τελος πρεπει να εχεις κατι σαν αυτο: ![]() ...η ιδεα ξεκινησε απο το να κανω το pc να καει οσο λιγοτερο γινεται, αλλα και να γλυτωσω το γυμναστηριο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προτιμησω του Κωστα. Πιστευω αν τρεχω 30 λεπτα θα εχω ενεργεια για μια αντλια 5 watt και εναν θερμοστατη 300 watt και τα φωτα 250 watt και θελω να μου πειτε αν το συστημα αντεχει και ηλεκτροβανα για το διοξεδιο.
Αν δεν μπορω ολα αυτα γιατι δεν προτεινετε κατι?? Κωστα με 3 χαμστερ η δουλεια δεν γινεται? Θα βοηθησει σημαντικα και ο Qs-plan που ασχολειται με ενεργεια!! Κλεοβουλε η προταση σου καλη αλλα αφορα ατομα ''προχωρημενης'' ηλικιας.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο τοσες συμβουλες τσουμ πιστευω ενα ευχαριστω θα ηταν το λιγοτερο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
που θα πάει... θα το πεί.... ευκαιρία να πάει στα 2000 ποστς... η βοήθεια μας είναι πολυεπίπεδη, πολύμορφη και πολυποίκιλη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και εναλλακτική με λαγό στιφάδο
![]() ![]() Θα μελετήσουμε το θέμα με τον QS-plan και θα ενημερώσουμε (θα πάρουμε για ενισχύσεις και τον Χαραμάδα) |
|
|||
|
|||
![]()
σαφώς και χρειάζεται εμπεριστατωμένη και εις βάθος μελέτη καθώς και διασταύρωση των αποτελεσμάτων τα οποία προέρχονται από διαφορετικής τεχνικής και τεχνοτροπίας κουζίνες... αυτό σημαίνει πολλές, πάρα πολλές κατσαρόλες....
εμένα μου κάνει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυκλοφορητης | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-11-10 18:49 |
co2-κυκλοφορητης | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 25-10-10 23:23 |
Κυκλοφορητης | Apollwnas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-04-10 21:12 |
Φυτό με την λιγότερη φροντίδα; | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-02-09 20:56 |
κυκλοφορητης;;;; | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-07-03 12:12 |