|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έτσι καλιμπραρεται τοτε εγω ειμαι ηλίθια... Λοιπόν, το ενυδρείο μου δειχνει 26 βαθμους. Εγώ όμως θέλω τη θερμοκρασία στους 25. Γυρισα το κόκκινο βελάκι στους 26 βαθμούς. Μετα κάνω κάτι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα θα γυρισεις την μπλε ροδελα,να δειχνει στους 25 που θελεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα. Εγώ να τη γυρισω τη μπλε ροδελα αλλά πως δειχνει τη θερμοκρασία που θελω;;; Αφου πάλι θα μετακινηθει το κόκκινο βελάκι
![]() ------------------------- Το κόκκινο το αφησα. Η εξωτερικη ροδελα πως δειχνει; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpoula : 10-02-11 στις 01:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το κοκκινο θα μεινει σταθερο "καλιμπραρισμενο" και εσυ,αλλαζωντας την μπλε ροδελα,επιλεγεις την θερμοκρασια που θελεις!Το κοκκινο βελακι δεν το πειραζεις ποτε ξανα,μονο αν γινει διακοπη ρευματος ή αν βγαλεις το θερμοστατη απο την πριζα!Καταλαβες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κόκκινο δεν το πειράζω, το ειπαμε αυτο. Αλλα αν γυρισω τη μπλε ροδελα δεν αλλάζει και το σημειο που δειχνει το κοκκινο βελάκι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαζει θεωρητικα,αλλα οχι πρακτικα!εννοω οτι το κοκκινο,εξακολουθει να βρισκεται σε σταθερο σημειο και αυτο που περιστρεφεται ειναι το μπλε.Καντο και θα δεις οτι λειτουργει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα σωστα το κανω.... αστο καλό πως κόλλησα ετσι! Γεράματα σδερφε... γεράματα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την εξωτερικη ροδελα στους ποσους την εχεις να δειχνει?Αν θες 25 πρεπει να δειχνει στο 25.(δεν μιλαω για το κοκκινο τωρα αστο εκεινο δεν το πειραζεις ξανα!)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα στο θερμόμετρο ή στο θερμοστάτη? | ioannis_79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 19-01-11 21:13 |
Πρόβλημα με ρύθμιση θερμοστάτη JBL | CHRIS4204 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-04-09 16:03 |
Ρύθμιση CO2 | gaslan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 19-04-07 14:55 |
Πρόβλημα με θερμοστάτη; | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 31-01-06 23:06 |
Ρύθμιση CO2 | namesis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 05-01-06 13:24 |