|
|
||||
|
||||
![]()
Το αλάτι είναι μέσα!Ελπίζω να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα!
Πάντως χρειάστηκε αρκετή ποσότητα!!!!Φοβάμαι οτι το έκανα θαλασσινο! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία!
|
|
||||
|
||||
![]()
σορι αν χαλαω το ποστ του φιλου.
Κλεοβουλε εμενα εχει 3-4 τετοια στιγματα η μαμα maingano την εχω ακομα με τα μωρα,να κανω και εγω θεραπεια με αλατι η να περιμενω μηπως φυγουν μονα τους τα στιγματα? και μια απορεια γιατι να μην δινει σπιρουλινα ο φιλος μας?
|
||||
|
||||
![]()
Για το αλάτι και την θεραπευτική του χρήση όσοι ενδιαφέρεστε διαβάστε κι αυτό
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....EF%ED%E9%EA%FC Μίμη εγώ θα έβαζα την μισή δοσολογία καλού-κακού (καλή διάλυση στο αλάτι πριν το βάλεις). Όσο για την σπιρουλίνα, είπα να την ελαττώσει γιατί έχει παρατηρηθεί ότι υπερδοσολογία σπιρουλίνας προκαλεί τέτοια στίγματα ειδικά σε ψάρια που τα θεωρούμε φυτοφάγα αλλά δεν είναι (πχ τα mbuna πιστεύουμε ότι είναι αποκλειστικά φυτοφάγα αλλά νεότερες έρευνες δείχνουν ότι ενώ τα περισσότερα τρέφονται με άλγες που ξεκολλάνε απο τους βράχους, μαζί μ' αυτές περιλαμβάνουν στο διαιτολόγιο τους και πολλούς ζωικούς μικροοργανισμούς, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Κλεοβουλε
να σε καλα.
|
||||
|
||||
![]()
Έγω πιστεύω αν και δεν έχω μεγαλή εμπειρεία οτι πρέπει να δίνουμε στα mbuna και τροφές υψηλές σε προτείνη.
Έγω δίνω 1 φόρα την εβδομάδα αυτήν http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1735 και μια φορά στις 15 αποξηραμένο σκουλίκι.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, το αλάτι είναι μέσα από τις 9/2 και ώρα 8 το βράδυ. Μπορώ να πω ότι έχει κάνει μία αναιπέσθητη διαφορά εκτός και αν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου από την λαχτάρα.
Εγώ σήμερα το βράδυ θα πρέπει να φύγω και θα γυρίσω Κυριακή αργά!Να κάνω την δεύτερη αλλαγή σήμερα ή να την αφήσω για Κυριακή βράδυ ή δευτέρα αναλόγως τι ώρα θα γυρίσω;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργα πράγματα......Νο1 | froleon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 18-11-09 01:20 |
Περίεργα πραγμματα!!! | pagasious | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 05-05-08 16:18 |
Περίεργα άλλατα (?) | crazyio | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-01-07 17:05 |
Περίεργα ζωϊφια | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-04 23:45 |
Περίεργα σκουλίκια..... | Husky_Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 03-09-04 01:28 |