|
|
||||
|
||||
![]()
Το general cure αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα παρασιτικών ασθενειών ενώ το pimafix είναι για διάφορες μορφές fungus των ιστών του δέρματος και των πτερυγίων.
Μετά τη χρήση του g.c. βάλε άνθρακα στο φίλτρο. Θα περιμένουμε την εξέλιξη. |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα τριγύρω και δεν το βρήκα οπότε τελικά θα ακολουθήσω την μέθοδο με το αλάτι.
Επειδή δεν το έχω ξανακάνει θα προετοιμάσω νερο σαν να κάνω αλλαγή και θα διαλύσω μέσα 30 γρ/10 λίτρα νερό.Μετά για να τα απομακρύνω πρέπει να κάνω μικρές και συχνές αλλαγές καθε 2-3 μέρες για να μειωθεί σταδιακά η αλατότητα σωστά;
|
||||
|
||||
![]()
http://www.osmosisaquariums.gr/index...emid=1&lang=el
δες εδώ. Για το αλάτι,την πρώτη εβδομάδα όταν κάνεις αλλαγή θα βάζεις πάλι την αντίστοιχη ποσότητα αλατιού για το νερό που αλλάζεις. Μετά την εβδομάδα έτσι όπως είπες. (να διαλύεις καλά το αλάτι πριν το βάλεις) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο νετ το βρήκα και εγώ απλα ήθελα κα΄τι άμεσα και για να πάω πετρούπολή από εδώ που μένω είναι ταξιδι ολόκληρο!Τεσπα σε μισή ώρα περίπου θα είμαι σπίτι και θα βάλω το αλάτι που το έχω.Αν ήξερα οτι δεν θα έβρισκα θα το έκανα από εχθές που μου το είπες. Αν κατάλαβα καλά αυτό που είπες, θα το δυαλήσω τώρα θα το βάλω μέσα, θα το αφήσω μία εβδομάδα απείραχτο, θα κάνω αλλαγή πα΄λι με το αλάτι και μετά θα αρχίσω τις μικρές;
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε αλάτι τώρα, την 2-3 μέρα αλλαγή με το αντίστοιχο αλάτι, την 6-7 μέρα αλλαγή χωρίς αλάτι,κλπ, παρατήρηση της εξέλιξης.
Αυτή την εβδομάδα τάιζε πιο ελαφρά και σταμάτα ή ελάττωσε την σπιρουλίνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλάτι είναι μέσα!Ελπίζω να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα!
Πάντως χρειάστηκε αρκετή ποσότητα!!!!Φοβάμαι οτι το έκανα θαλασσινο! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργα πράγματα......Νο1 | froleon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 18-11-09 01:20 |
Περίεργα πραγμματα!!! | pagasious | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 05-05-08 16:18 |
Περίεργα άλλατα (?) | crazyio | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-01-07 17:05 |
Περίεργα ζωϊφια | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-04 23:45 |
Περίεργα σκουλίκια..... | Husky_Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 03-09-04 01:28 |