|
|
||||
|
||||
![]()
τα 2 τελευταια βιντεο δεν λειτουργουν.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ας βάλουμε κάνα βίντεο να αναθερμάνουμε το ενδιαφέρον
![]() Etroplus Maculatus Etroplus suratensis Etroplus canarensis Iranocichla hormuzensis |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε σε ευχαριστουμε για τα video ,,οντως πολυ ομορφα ψαρια ειδικά το Etroplus suratensis .
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια τα βιντεο ομολογουμενος
![]() Ο κλεοβουλος συνεχίζει ακάθεκτος να ερεθιζει τον εγκεφαλο μας με εικονες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές πρόσθετες πληροφορίες:
To Etroplus maculatus "Orange chromide" (του οποίου την ξανθική μορφή έχω ερωτευτεί ![]() Τα νεογέννητα "orange chromide" τρέφονται από το δέρμα των γονέων με τον τρόπο που γνωρίζουμε από τους δίσκους. Στο ενυδρείο μπορεί να ανεχθούν για κάποιο διάστημα να τα διατηρήσουμε σε γλυκό νερό αλλά προτιμούν υφάλμυρο με αλατότητα 1005-1010 SG. Το Etroplus caranensis έχει βρεθεί μόνο σε γλυκά νερά και σπάνια το συναντάμε στο εμπόριο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 24-11-13 στις 20:51 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικό ενυδρείο Ασίας | wcpaeb | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 26-12-09 20:34 |
Eπιστροφή στις κιχλίδες Αφρικής. | Nik25 | Malawi | 18 | 04-07-09 13:11 |
Ψάρια για βιοτοπικό Αμαζονίου & Ν.Ασίας | aquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 16-02-09 16:36 |
Βιοτοπικό Νότιας Ασίας | Iann_is | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 22 | 20-04-08 17:53 |