|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι πρεπει να κραταμε τα νιτρικά μας κάτω από 20.... Δε ρωτας τους ειδήμονες για να εισαι σίγουρος;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
μου φαινεται λιγο υπερβολικη η αμμος για το ενυδρειακι...απο 5 εως 7 εκατοστα παχος....να βγαλω λετε καλυτερα?ειναι απλα θεμα γουστου? αν εχω 7 εκατοστα ειναι προβλημα?διαβσα παραπανω μεχρι 6 για φυτα...ε τα 7 τι να λενε ετσι δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που μπορεί να συμβει είναι να δημιουργουνται αναερόβιες περιοχές. Αμα βάλεις corydoras, ή loaches ή και τα κωνικά σαλιγκαράκια που έρχονται μαζί με τα φυτά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Απο εκεί και πέρα, είναι οπτικό το θέμα. Πως σου αρέσει εσένα.
Επίσης, μην ξεχνάς πως κόβει και λίτρα νερου. Τελικά πόση χρησιμοποιησες;
|
|||
|
|||
![]()
και τα 15 κιλα εβαλα...ειναι 80 * 30 με 35 πλατος γιατι ειναι και οβαλ * 40
τωρα που την μετρησα αλλου ειναι 8 εκατοστα αλλου 4 αλλου 7...ξερεις την εχω διασπαρτη...να σηκωσω φωτο λεω ... ------------------------- ![]() ![]() ------------------------- ok το στρωσα καλυτερα και δεν φαινεται σαν μπαζο λατομειου...το βαθος ειναι απο 4(καπου και λιγοτερο) εως 6 εκατοστα(καπου και ελαφρως περισσοτερο)..μεσο ορο 5...οποτε ειμαστε στα ορια που μου εθεσες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 14-02-11 στις 00:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως είναι πολύ.... Εβαλες και φελιζόλ απο κάτω; Εγώ σε ενα 60*30 έβαλα 10 κιλά χαλίκι και δεν είναι τόσο ψηλό...
|
||||
|
||||
![]()
Οντως ψηλο φαινεται.
Σορρυ που ρωταω εδω αλλα σε ενα 60x30x30 λεω να βαλω 5 κιλα.Λιγα θα ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε 5 κ μετά βλέπεις... Τι να πω.. Περιεργο μου φαίνεται να πήρε τόσο ύψος...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λευκή άμμος σε βιοτοπικό ενυδρείο δίσκων ή όχι; | mikele | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 26 | 12-12-08 23:35 |
Πόση άμμος χρειάζεται για ενα Rio 400? | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 12-04-08 08:03 |
Ενυδρείο 15 λίτρων | hotgates | Χρυσόψαρα | 9 | 03-08-07 19:37 |
Βράχος και άμμος απο θάλασσα για Μεσογειακό ενυδρείο!!! | zak | Μεσογειακό | 17 | 09-06-07 22:53 |
Πόση περιποιήση χρειάζεται ένα ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-09-06 21:37 |