|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!
Για να επανέλθω στο θέμα, που θα βρω φτηνή χαλαζιακή άμμο κοντά στους Αμπελόκηπους; (¶ντε πες και το στήσουμε επιτέλους.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα βαλει της sera το floredepot και τωρα θα βαλω το dennerle deponit mix.Θα εβαζα της seachem αλλα δεν θελω να αναμιχθει με το χαλικι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αθήνα
![]() ------------------------- Παράθεση:
Γιατί μάλλον δεν θα βάλω τελικά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 09-02-11 στις 01:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι υποστρωματα ειναι.Δεν θα φυτεψεις δλδ?
|
||||
|
||||
![]()
Θα φυτέψω αλλά επειδή θα πάω σε χαμηλών απαιτήσεων μου είπαν τα παιδιά ότι είναι περιττό, θα βάζω ταμπλέτες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα εβαζα γιατι ποτε δν ξερεις μπορει να αλλαξεις γνωμη.Το εχω παθει και εγω και μετα ξεκινησα παλι απο την αρχη.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά έτσι κι αλλιώς μετά από το πολύ ένα χρόνο δεν ξεθυμαίνει το υπόστρωμα οπότε χρησιμοποιείς ταμπλέτες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με μαύρα φύλλα και στίγματα....σε φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | gtok34 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 07-10-10 10:23 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |
Θέλω να φυτεύσω φυτά χαμηλών απαιτήσεων | mikeepidio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-06-10 02:08 |
Υγρό λίπασμα για φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 21-07-08 23:19 |
Ξεκίνημα φυτεμένου χαμηλών απαιτήσεων... | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 22-03-05 19:03 |