|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για εμενα:Βγαλε το βαρελακι,βαλε πετρες-ξυλα,βαλε μαυρο φοντο,βαλε κανενα ακομα φυτακι.Μετρησεις εχεις κανει?Ειναι στρωμενο το ενυδρειο?
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω και αυτο γιατι ειχα αγορασει κατι πετρες...θα το αλλαξω αυριο και θα ανεβασω φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα γνωμη μου ειναι να το αφησεις...
εχω και εγω ενα τετοιο και τα δικα μου το λατρευουν μιας και το εχουν για κρυψωνα... και κρεβατι!!!! φυσικα και οι πετρες καλες ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα για το βαρελακι δεν μου πεφτει λογος,ειναι τελειος υποκειμενικο.αν σαρεσει το κρατας.γνωμη μου ειναι οτι αν αλλαζες σε μαυρο το φοντο θα εδειχναν ολα πιο πολυ.καταλαβαινεις,για αντιθεση.κατα τα αλλα ειναι μια καλη αρχη.αλλωστε οι περισσοτεροι πριν πολλα χρονια ειχαμε ξεκινησει πολυ ασχημα.πλεον υπαρχει κ το ιντερνετ στην ζωη μας τα τελευταια χρονια κ υπαρχει μεγαλη βελτιωση.διαβασμα,ενημερωση μεσα απτο gab κ θα δεις πως θα τα βλεπεις μετα τα πραγματα!καλη συνεχεια
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρακια μου συνεχεια εκει πηγαινουν και κρυβονται...σημερα θα παω να αγορασω ενα μαυρο φοντο...σας ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
χαρτονι να παρεις.οσο για το βαρελακι αν κατι ειναι επικινδυνο ειναι μην βγαζει τοξικες ουσιες κ εχεις αργοτερα προβλημα με τα ψαρακια σου.γιαυτο δεν πολυχρησιμοποιουνται τα τεχνητα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 08-02-11 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειπε πως αν το βγαλεις θα κανεις λαθος κτλ κτλ... ο καθενας λεει την γνωμη του και εγω μπορει να γραψω πως κατα την ταπεινη μου αποψη τα ψαρια ζουν χωρις νερο πιο καλα...ο καθενας εχει το μυαλο απο εκει και κερα και την κριση για να αποφασισει τι θα κανει |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το μεγάλο κακό ... ο καθένας είτε ξέρει, είτε δεν ξέρει ... έχει άποψη .... για πες μου και πως θα αποφασίσει ποία είναι η σωστή κίνηση αυτός που δεν έχει την ικανότητα (λόγω έλλειψης εμπειρίας) και θέτει το ερώτημα;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι εγω αρχαριος ειμαι και ποτε δεν εβαλα κατι τετοιο διαβασα απο μεσα αυτα που λενε οι πιο εμπειροι και το καταλαβα... απο εκει και περα ισχυει και το αν δεν παθεις δεν θα μαθεις... εδω εχω δει με τα ματια μου τυπος που εχει 80 λιτρα να παιρνει σκαλαρια και ενα δισκο ![]() δηλαδη εδω να γραφουν μονο οι πιο εμπειροι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση 100 lt φυτεμενο | kotsos83 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 51 | 06-04-15 23:42 |
παρουσιαση rio180 φυτεμενο | dimis_george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-04-10 11:17 |
παρουσιαση:280 φυτεμενο | dim orestiada | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 05-04-10 17:55 |
Παρουσιαση Ζωοτοκα Φυτεμενο | markos6888 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 12 | 08-04-09 22:47 |
Παρουσιαση 300 λιτρων φυτεμενο | kanarini | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 30-09-08 14:09 |