|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειδα αυτα της παρακατω φωτο αλλα και τα blue που λες ιδια θα ειναι μιας και το παλικαρι ο Πριτανης οπως βλεπω κανει θαυματα στις αναπαραγωγες του!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε, την έχει κάνει ολόκληρη επιστήμη την δουλειά ο Νίκος (Pritanis).........
![]() Θα έρθουν μερικά cobalt και μερικά blue diamond που θα πάνε στα ενυδρεία του πατέρα μου, και άλλα 5 blue diamond που θα μπούνε στο ενυδρείο που επισκευάσαμε χθες.......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπραβο ρε φιλε το εχεις παρει πολυ ζεστα απο την στιγμη που γυρισες Αθηνα! Με το καλο και το θηριο που εχεις στα σκαρια!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α, μην σκας...... και στην Κρήτη που ήμουν, η κατάσταση ήταν χειρότερη.......
![]() 6 ενυδρεία, 1.450 λίτρα νερό.......... παντού δίσκοι........ ![]() ![]() ![]() Αλλού αράζανε, αλλού γεννάγανε, αλλού μεγαλώνανε............ χαμός....... ![]() Τότε βέβαια ήμουν μόνος στο σπίτι, οπότε δεν είχα να αντιμετωπίσω........ συζυγικές δυσκολίες........ ![]() Θα έρθει όμως ο καιρός, που θα φτιαχτεί και το θηρίο.............. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου κι απ' την αρχή λοιπόν............ ο Μήτσος έκανε εκπληκτική δουλειά, οι σιλικόνες στέγνωσαν για τα καλά, το ενυδρείο γέμισε νερό και δεν έχασε σταγόνα, τα φελιζόν μπήκανε στον πάγκο, μια ξύλινη τάβλα από πάνω, και το ενυδρείο στην θέση του..........
![]() Καθώς βέβαια περίμενα τις σιλικόνες να στεγνώσουν, βρήκα άλλη μια ωραιότατη ρίζα για να βάλω στο ενυδρείο............. Έτσι λοιπόν, θα μπούνε τρεις ρίζες. Η τελευταία που αποκτήθηκε, είναι η μεσαία στις φωτογραφίες.......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ρίζες είναι μερικές μέρες λοιπόν μέσα στο νερό.......... ακόμη δεν έχουν βουλιάξει τελείως, αλλά αύριο θα κάνω μια προσπάθεια να τις....... στήσω και να δω αν θα μείνουν εκεί που θέλω.........
Οι μετρήσεις του νερού στο ενυδρείο, είναι οι εξής (μετά από ένα αρχικό μπόλιασμα που του έκανα από το μεγάλο ενυδρείο): ph 6,5 gh 6 kh 3 NH3/NH4 0 NO2 0,025 NO3 1 Νίκοοοοοοοοοοοο............ έλα να ετοιμαζόμαστε............... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗΝ ξεχάσεις .... γάζες, βαμβάκι, τσιρότα κ.λ.π. .... έχουν απεργία οι φαρμακοποιοί και δεν θα βρίσκεις ανοιχτό, αν το αφήσεις για την τελευταία στιγμή!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Ευτυχώς δηλαδή που η μάνα μου είναι γιατρός, και έχω τα κονέ.......... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα δεν τις εβαλες τις ριζες;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μωρέ τι ρίζες τις έβαλα, αλλά δεν βουλιάζουν ακόμα οι ρημάδες ρε συ Γιώργη.......
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλέξη!!! [Apple snail... or not?] | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 1 | 24-10-10 00:49 |
Αλέξη; (¶ρρωστο apple snail) | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 2 | 17-09-10 13:03 |
Από τη Βιένη με αγάπη!!! | gewre | Φωτογραφίες μελών | 6 | 09-03-08 00:47 |
Ακόμη ένα ενυδρείο | tsikis | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 24-04-07 16:48 |