|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το έχω σε μεγάλο ενυδρείο. Εχω αυτά τα κλασσικά τα στρόγγυλα με τισ μικρές γεφυρούλες για να ανεβαίνουν πάνω. Οπότε δεν μπορώ να βάλω τον κατάλληλο φωτισμό και το φιλτρο...Τι χω όσο μπορώ κοντά σε ζεστό μέρος και αλλάζω νερό κάθε μέρα.....Δεν ξέρω τι μπορεί άλλο να φταίει που ψόφισε....
|
|
||||
|
||||
![]()
βρομικο νερο(πολυ αμμωνια ).
Μπορει να ειναι τροπικα αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν πεφτουν σε χειμερια ναρκη οταν η θερμοκρασια ειναι πολυ χαμηλη .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τα χελωνακια αυτα αγαπητη φιλη θελουν φιλτρο θερμοστατη ειναι απαραιτητα αυτα... εχω δει και χελωνακια να ζουν σε χαλια νερο και να μην παθαινουν τιποτα αλλα παρα πολλα πεθαινουν οπως στην περιπτωση σου και ειναι κριμα για τα ζωντανα... και φυσικα θελουν και μεγαλυτερο ενυδρειο αυτο θα σε βοηθησει πολυ διαβασε το http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22490 |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι πρέπει να φροντἰσω να αλλάξω το ενυδρείο για να αποφύγω παρόμοιπεριστατικά....Μπορούν όμως τα χελωνάκια να κολυμπίσουν σε τόσο πολύ νερό όπως είναι στα ενυδρεία έστω και τα μικρά για τα ψάρια?? Είμαι λίγο άσχετη από αυτά γι αυτό ρωτάω....Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον η χελωνιτσα σου εχει αναγκη απο βιταμινες!πιο συγκεκριμενα d3 η οποια ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την σωστη αναπτυξη του καβουκιου της.Υπαρχει στο εμποριο σε μορφη σκονης(με αυτην πασπαλιζεις την τροφη της).Την εχεις βαλει λαμπα UVB?επισης απαραιτητη!ουσιαστικα αντικαθιστα την ηλιακη ακτινοβολια(που θα επερνε εαν ηταν στην φυση).Επισης πρεπει να παρεις φιλτρο και θερμοστατη.οι θερμοκρασιες στο νερο να ειναι στουε 25-28 βαθμους.Στην στερια χρειαζεσαι κανονικα ακομα μια λαμπα (απλη ,φθοριου)η οποια θα ζεσταινει το περιβαλλον της στεριας.Αυτα.Δες ΕΔΩ -->
Κώδικας HTML:
http://www.reptilesgreece.com/red_ear_slider_caresheet.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χελωνάκι μου..κλείνει το μάτι! | water_turtle_lover | Άλλα ζώα | 10 | 23-02-11 08:46 |
Ελληνικό χελωνάκι στο Κέιμπριτζ!! Βοήθεια! | polyvios2004 | Άλλα ζώα | 9 | 06-12-10 18:10 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |
Άλατα σε χελωνάκι... | John T | Άλλα ζώα | 8 | 25-01-07 00:07 |