|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σε μενα υπαρχουν στο 40λιτ 3μολυ λευκα 4 εντλερ και γαριδες οι οποιες γεννησαν και εχει γεμιση σχεδον ο πατος ολος και δεν πειραζουν καθολου τα μικρα ουτε και τα κυνηγανε, υπαρχει ομως και χωρος να κρυφτουνε ασχετα μ αυτο, κυκλοφορουν ελευθερα.
www.ippocampos.com.gr Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ippomas : 04-02-11 στις 18:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για μονομάχο δεν μου πάει να βάλω....κάποια στιγμή θα κανω ενυδρείο για μονομάχο ξεχωριστά γιατί ειναι απο τα αγαπημένα μου ψαρια και ήταν και η αιτία να ξεκινήσω το hobby...
Οπότε μάλλον για molly θα πάω που ταιριάζουν και βιοτοπικά με τα endler και ελπίζω να πανε καλά με τις γαρίδες. (Αν κάποιος έχει κακή εμπειρία απο molly με γαρίδες ας μου το πει). |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά είχα ακούσει κάπου οτι ενας μονομάχος έβλεπε τα χρώματα και τις ουρές των γκάπυ και τρελαινόταν, και έκανε επίθεση! Εμένα μου φαίνεται λογικό, αλλα ίσως ήταν τσαμπουκαλής! Με τα υπόλοιπα ζωοτόκα (και τα εντλερ) φανταζομαι πως αυτό δεν θα γίνεται, γιατι δεν μοιάζουν καθόλου!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ όταν κατα καιρούς είχα μονομάχους, σχεδόν πάντα τους είχα με άλλα ψάρια και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα στη συμπεριφορά, αλλά αυτό γινόταν σε ενυδρέιο οχι κάτω απο τα λίτρα που έχω τώρα (96 μεικτά).
Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο "ΑΝ" στο αν ανέχεται ο εκάστοτε μονομάχος παρέα στο ενυδρειο του. Το πρόβλημα μου με τους μονομάχους είναι οι συνθήκες που είναι διαφορετικές σε σχεση με τα endlers.Αλλιώς αν ήξερα οτι δεν θα πειράξει και τις γαρίδες και ταίριαζε με τα endlers δεν θα το συζητούσα καν...θα είχε μπει ηδη αλλα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη σας,μπορεί να μπεί κάποιο είδος γατόψαρου στο ενυδρείο?
(Εκτός απο corydoras γιατί το νερό είναι δικτύου και έχω και χοντρό χαλικάκι) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συγκάτοικοι | dimitris94 | Ζωοτόκα | 1 | 29-12-10 05:09 |
Συγκάτοικοι Kribensis? | sv2gfx | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 9 | 23-12-09 13:52 |
Συγκάτοικοι guppies ? | harris samos | Ζωοτόκα | 10 | 30-08-09 22:58 |
Συγκάτοικοι για kribensis | torm | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 29-08-05 09:59 |