|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα φερει κανεις πριν τις 5 κανενα φοντο μαυρο για τους δισκους? αλλιως θα φερω εγω οταν ερθω γυρω στις 5.
τι ωραια που περναμε, διαβαζω τα παραπανω και μου τρεχουντα σαλια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το περιπτερο μας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα ενυδρεια μας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οι πληροφοριες των ενυδρειων ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και μερικοι απο τους φιλοξενουμενους μας! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Σούπερ οι φωτό Μιχάλη καλλιτέχνη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά.Το περίπτερο είναι πανέμορφο.Πάντα τέτοια.
Μακάρι να μπορούσα να ερθω αλλά....εξεταστική. ![]() Ωχ μόλις έκανε σεισμό....Τυχαίο....; |
|
|||
|
|||
![]()
Πράγματι το περίπτερο του Π.Σ.Φ.Ε. είναι πανέμορφο....αλλά μόνο του.Ολα τα άλλα που υπάρχουν στον χώρο είναι λιτά και δεν έχουν σχέση με προηγούμενες εκθέσεις.
Εχθες στη μικρή βόλτα που πήγα στα άλλα σταντ δεν είδα απολύτως τίποτα παρά μόνο κάτι δυστυχισμένα κουταβάκια που τα είχαν σε γυάλες 50cm x 50cm...(αθάνατο quiko) και ένα κορκοδειλάκι (μάλλον caiman) που το είχαν σε μια γυάλα για χρυσόψαρα.... ![]() Αν αξίζει κάτι σε όλη την ''ζωοτεχνία'' είναι το δικό μας σταντ. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τέλειες οι φωτογραφίες
![]() Ανυπομονώ την ώρα να έρθει η ![]() Έχω λυσσάξει. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια γεια σας.
Εχη κανενα μισαωρο που γυρισα απο το σταντ ημουν εκη απο της 9,10. Ολα καλα ταισα,το νερο ξεθολοσε απο τους δισκους,ο μονομαχος ΖΗ,ολα ειναι καλα εχη και αρκετο κοσμο,ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΗΜΕΡΑ,το κοριτσι απο απεναντι,. Βρηκα τον γιωργο γρηγοριαδη τον δημοσιογραφο ειναι φιλος μου ,και θα τραβουσε ζωντανα στον αντ1 το πρωι και τον ειπα για τον συλλογο ,μου ειπε αμα του δωσουν χρονο απο κατω θα ερχοτανε και σε μας να παρη το σταντ,αλλα οση ωρα ημουν εκη δεν ηρθε και τελικα εφυγα γιατι ο μικρος μου αγριεψε και την εκανα. ΕΒΑΛΑ και καφε στην καφετιερα για τους υπολιπους που θα ερθουν να με κανουν παρεα το απογευμα . Αυτα ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 04-02-11 στις 12:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πανο οι λεπτομεριες που περιγραφεις ειναι σοκαριστικες μεχρι και δελτιο καιρου μας εδωσες!!!
|
||||
|
||||
![]()
Το χρυσοψαράδικο είναι φυσικά το καλύτερο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια,επείδη θα έρθω στις 7 και 30 με κατι φιλους μου.Ποιος θα είναι εκεί εκείνη την ώρα;Μπορέι να μου δώσει το τηλέφωνο του μήπω
ς έχω πρόβλημα στην είσοδο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |