|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!!!
Πληροφορίες
Διαστάσεις:101 x 50 x 41 εκ. (rio 180) Όγκος:180 litr Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά:Vallisneria americana (gigantea),Cryptocoryne,Windelov Ψάρια / ¶λλα είδη:11 rasbora galaxy,4 corydoras julli,1 comon pleko,5 zebra nitrine snails,7 νεον τετρα,4 διαφανειες,20 red cherry. Διακοσμητικά υλικά:ξυλα,καρυδες,χαλικι aquatica (1mm) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2*45 watt Διάρκεια φωτισμού: 7:30 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο juwel(1 litr biomech),εξωτερικο eheim prof 3 2073 Θερμοστάτης:200 w juwel Λίπανση:1 φορα τις 2 εβδομαδες floyrish Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):11 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):9 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):<5 Αλλαγές νερού:30% καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:25,5 ¶λλες πληροφορίες:τρεχει 1,5 χρονο. ολα τα τεστ γινονται με τα υγρα τεστ τις api. ταισμα 1 φορα την ημερα με 3 διαφορετικες τροφες. Φωτογραφία:οι φωτογραφιες ειναι απο κινητο |
|
||||
|
||||
Ωραιο φιλε μου το ενυδρειο σου,απο τα cpd εχεις γεννες?
|
|
||||
|
||||
ωραιο!
|
|
|||
|
|||
ναι εχω κανονικα γεννες, αυξανεται ο πληθυσμος τους σταδιακα
|
|
||||
|
||||
Καλως ηρθες.πολυ καλη αρχη!ομορφο!
|
||||
|
||||
ομορφο αν εκρυβες λιγο το φιλτρο θα ηταν καλυτερα διακρινο και λιγο αλγη ? μηπος κατι δεν παει καλα μετα απο τοσο καιρο λειτουργιας?
τα cpd μου αρεσουν πολυ και αν εχεις και γεννες τοτε οτι καλυτερο καλη συνεχεια
|
|||
|
|||
Οντως με το φιλτρο κατι πρεπει να κανω θα βαλω κανα φυτο αν ειναι. Με τις αλγες ειχα ενα θεμα κυριως με την τριχοειδη τωρα τις εχω περιορισει λιγο και δεν με ενοχλουν τοσο πολυ. Οι γαριδες ειναι ολη την ωρα πανω στην τριχοειδη.
|
|
||||
|
||||
Φίλε ωραίο ενυδρείο έφτιαξες, μπράβο!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο φίλε!!Πολύ ωραίο το ενυδρείο και πολύ ωραία τα φυτάκια σου...Ιδικά αυτά τα windelov... Πήρες γέννες και από τα cpd??Μπράααβο...
|
|
||||
|
||||
Ωραίο! Να το χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο μπραβο!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο,μπραβο!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο το ενυδρείο.Βάλε καμία Vallisneria να κρύψεις το φίλτρο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση ενυδρειου | iliastsi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 03-05-09 22:06 |
Παρουσιαση ενυδρειου | alechandro | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 21-03-09 17:42 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |